Tävlingsregler för Gesslebox

Här kan du läsa tävlingsreglerna för tävlingen om att vinna en signerad box av Per Gessle med 186 outgivna låtar från hans musikaliska karriär. Tävlingen hittar du på https://www.facebook.com/nyhetsmorgon.

Tävlingsregler

1. Tävlingen arrangeras av TV4-GRUPPEN via Nyhetsmorgons Facebook-sida.

2. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige över 18 år. Anställda eller representanter för TV4-GRUPPEN, Meter eller deras familjer får ej medverka i denna tävling.

3. Bara motiveingar skickade on-line via Facebook kommer att tas emot. 

4. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt den 29 september 2014 för att vara giltiga. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från TV4-GRUPPEN.

5.Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas.

6. Vinnaren meddelas personligen av TV4 och offentliggörs via TV4.se/nyhetsmorgon och Facebook.

7. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster. Personlig information kommer endast att användas till marknadsföring om deltagaren har samtyckt till sådant bruk vid anmälningen eller vi senare tillfälle.

8. Priset kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Om det mot all förmodan skulle visa sig att vinsten inte är tillgänglig, har TV4-GRUPPEN rätt att ersätta vinsten med ett alternativ som de anser ha motsvarande värde.

9. Deltagarna accepterar att om de vinner så har TV4-GRUPPEN rätt att, utan ytterligare betalning eller tillstånd, använda deltagarnas ålder och namn på webbplatsen/i publikationer/i sändning, för att tillkännage vinnarna av denna tävling samt för marknadsföringsändamål som har samband med tävlingen.

10. TV4-GRUPPEN förbehåller sig rätten att justera tävlingsupplägget under tävlingens gång.

Så undviker du ökad brandrisk i jul

”Håll koll på tända ljus och befinn dig alltid i samma rum”, det är bara ett av de uppmaningar som brandman Johan Nilsson har till julfirare.

Här är julkalendrarna att satsa på i år

Prylexpert Åsa Wallenrud tipsar om 21 väldigt olika julkalendrar i Nyhetsmorgon.

Åsa varnar för att många av de mest populära kalendrarna med skönhetsinnehåll tyvärr redan är slutsålda.

Så ska våldsutsatta kvinnor skyddas

”Vi måste arbeta på bred front” menar Åsa Frostfeldt och Katarina Björkgren som är samordnare för Arbetsförmedlingen respektive utredare på Jämställdhetsmyndigheten.

Fotbollsåret 2020 ”Han kan vinna guldbollen - igen”

I kväll hyllas fotbollsstjärnorna när Fotbollsgalan blir fotbollsåret 2020 - detta mycket speciella år. "Blir inte så mycket gala, men alla föreningar och spelare ska hyllas" säger Frida Nordstrand som tillsammans med Lasse Granqvist leder den lite annorlunda galan.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har testat positivt för corona

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har testat positivt för coronaviruset.
Kungaparet och kronprinsessparet ingår i smittspårningen och kommer att testas i dag.
– Familjemedlemmarna träffades i fredags då det var en begravning för drottningens bror. Då var de i samma kyrkorum, säger Margareta Thorgren, hovets informationschef.

Så upptäcker du hjärtproblem hos din hund

Veterinär Christophe Bujon tar upp det relativt vanliga problemet hjärtsjukdomar hos hundar. Alla som har hund tänker säkert: Det där gäller inte min hund, den är ju så pigg! Men det är faktiskt så att siffror visar att mer än var tionde hund drabbas av olika hjärtsjukdomar under sin livstid. 3-åriga cockerspanieln Zaga ställde upp som visningshund.