Extern länk
Början på sidans innehåll

Malou efter tio

Malou efter tio

Malou von Sivers bjuder på långa intervjuer, starka berättelser, nyfikna frågor och engagerande diskussioner och teman som tar upp allt från stamcellsforskning till kärlek. Det blir politik, medicin, hälsa och kultur i en halsbrytande blandning.Malou von Sivers bjuder på långa intervjuer, starka berättelser, ny...

Nyhetsbrev torsdag 2 oktober

Malou Efter tio torsdag 2 oktober i TV4. Programinnehåll med reservation för ändringar. Hår i höst, artisten Ison Glasgow, Gösta Ekman, Andreas T Olsson och Teddybears-sångaren Patrik Arve och designern Bea Szenfeld om att vara veganer.

Uppdaterad: Publicerad:

10.00: Hår i höst

Det ska vara blått, grönt, lila i håret i höst. Ombre-färgning blev Dip Dye - nu ser vi fortsättningen på trenden, och de vågade färgerna ger karaktär åt karriärkvinnor och mode-elit. Stil, klass och prydlighet med ett punkigt inslag.

Frisörerna Hasse Nilsson och Tomas Edlund gästar Malou.

10.11: "När jag inte hade nåt"

Artisten Ison Glasgow vet hur det är att bo på gatan, och tigga pengar trots starka skamkänslor. Från knark och kriminalitet i New York kom Ison, då 6 år gammal, och hans mamma till Sverige. Till slut landade de i Bredäng, som blivit Isons plattform i livet. Där bor han kvar, trots framgångarna med bland annat Ison & Fille. Nu är Ison aktuell med boken "När jag inte hade nåt".

10.35 "Skrattreteri" på hög nivå

Gösta Ekman och Andreas T Olsson är födda på samma dag, med exakt 40 års mellanrum. Den nyutbildade skådespelaren Andreas framförde 2012 sitt examensarbete, monologen "Sufflören - en teaterviskning". I salongen satt Gösta Ekman med fru Marie-Louise, och Sufflören las direkt in i Dramatens utbud. En fin vänskap började spira mellan dessa två herrar som har många likheter!

11.00 Tema: Nej till kött - go vegan!

Svenskarnas köttkonsumtion ökar, men det gör också antalet veganer. I dag är 4 procent av Sveriges befolkning veganer - två av dem är Teddybears sångare Patrik Arve och designern Bea Szenfeld. De sprider båda sitt budskap, på sitt eget vis. De står på barrikaderna, genom sina plattformar som offentliga personer. Men livet som vegan är inte enkelt, menar Bea - som sällan blir bjuden på middag hos samma person två gånger...

11.27 Hår i höst

Frisörerna Hasse Nilsson och Tomas Edlund visar sina fyra färdiga hårmodeller, fixade enligt den växande trenden med färger som blått och grönt. Ett kaxigt färgval som matchas med business-stil.

Kl.11.35 Tack för idag!

Vi finns i sociala medier:

facebook.com/Maloueftertio <http://www.facebook.com/Maloueftertio>

twitter.com/Maloueftertio <http://www.twitter.com/Maloueftertio>

instagram.com/Maloueftertio <http://www.instagram.com/Maloueftertio>

Prenumerera också på vår Youtube-kanal: youtube.com/Maloueftertio <http://www.youtube.com/maloueftertio