Extern länk
Början på sidans innehåll

She's got the look

She's got the look

Tusentals kvinnor från hela landet har sökt för att förverkliga drömmen om att bli modell. Ett åtråvärt modellkontrakt står på spel men det finns bara plats för tolv finalister. De får genomgå en rad med utmaningar och fotograferingar som tar sin utgångspunkt i modellyrket, och får stöd och råd av en erfaren jury. Programledare är Jessica Almenäs.Tusentals kvinnor från hela landet har sökt för att förverkliga drö...

Carina Ladow, Jessica Almenäs, Henrik Halvarsson och Rossana Mariano.
Foto: TV4

Modellkontrakt på spel i nya She's got the look

I den nya svenska realityserien She's got the look får vi följa tolv kvinnor som drömmer om ett modellkontrakt. Programledare är Jessica Almenäs.

Uppdaterad: Publicerad:

Tusentals kvinnor från hela landet har sökt för att förverkliga drömmen om att bli modell. Ett åtråvärt modellkontrakt står på spel men det finns bara plats för tolv finalister. De får genomgå en rad med utmaningar och fotograferingar som tar sin utgångspunkt i modellyrket.

Den erfarna juryn stöttar deltagarna och ger dem råd längs vägen men har även uppdraget att avgöra vilka som får stanna, och vilka som får åka hem, tills en står kvar som vinnare av She's got the look.

Programledare är Jessica Almenäs, som bland annat varit programledare för Let's dance, Nyhetsmorgon, Biggest loser och Vinnare: V75.

Juryn består av pr-konsulten och före detta modellen Rossana Mariano, fotografen Henrik Halvarsson och Carina Ladow som är sortiment- och designdirektör på KappAhl.