Extern länk
Början på sidans innehåll

Malou efter tio

Malou efter tio

Malou von Sivers bjuder på långa intervjuer, starka berättelser, nyfikna frågor och engagerande diskussioner och teman som tar upp allt från stamcellsforskning till kärlek. Det blir politik, medicin, hälsa och kultur i en halsbrytande blandning.Malou von Sivers bjuder på långa intervjuer, starka berättelser, ny...

Studioinredning vecka 41-43 hösten 2014

Mellan perioden den 6-24 oktober 2014 är studion i Malou efter tio koordinerad och sammanställd av inredaren och stylisten Sara Stenvall utifrån Simon Key Bertmans vävda textilier och målade alster.

Uppdaterad: Publicerad:

Kontaktuppgifter till samtliga leverantörer;

Simon Key Bertman www.bertman.nu 073 - 513 14 49 simon@bertman.nu

Sara Stenvall www.sarastenvall.se 073 - 970 88 44 sara@sarastenvall.se

Ikea www.ikea.com

Superfront www.superfront.com 08 - 684 418 14 info@superfront.com

Rubn www.rubn.se 010 - 207 12 12 support@rubn.se

Skultuna www.skultuna.com 021 - 783 00 info@skultuna.com


Här kan du se fler bilder, som ligger på Malou Efter tios Facebook-sida!


Det stora podiet

På det stora podiet ligger en tuftad matta i flera röda nyanser ”Thirteen shades of red” av Simon Key Bertman. Uppepå står två mörkgrå soffor Stocksund, Malous orangeröda fåtölj Strandmon i klädsel Skiftebo orange, stort och litet soffbord kommer ur serien Hemnes och uppepå det stora bordet står ett fat Angenäm -samtliga dessa produkter kommer från Ikea. Ljusstakar i mässing med ett set om tre i design av Pierre Forssell kommer från Skultuna. Armaturen på lilla soffbordet brevid Malou heter Miller och den på golvet Hunter. Krukan brevid Malou heter Rågkorn och kommer från Ikea. Samtliga kuddar –både i möblerna och på golvet, samt plädar är formgivna av Simon Key Bertman.


Bakom stora podiet

Vitrinskåp Fabrikör och de inuti grå boxarna vid namn Kvarnvik kommer ifrån IKEA, textilierna som ligger vikta är plädar från Simon Key Bertman, tavlorna till vänster om skåpet är målade av Simon och mattan till höger om skåpet heter ”Elements water” och ingår också i Simons sortiment. De draperade tygerna som väggarna är prydda med är det även Simon som står som formgivare bakom, det är samma mönster på dem alla men kommer i sex olika storlekar.


Bakom Malou;

Sideboard i färgen Pitch Black och mönstret Blocks Pattern med toppskivor i Carrara Marble,

ben Clean Lean och Loophandtag i svart läder med mässingsnitar kommer från Superfront och är totalt 240 cm brett. Uppepå står bokstöd av Folkform, ringklocka ”Ring my bell” av Olof Kolte och mässingskruka i design av Monica Förster från Skultuna, den svarta armatur Bolero samt Nimbus i mässing kommer från Rubn. Tavlor som står lutade mot väggen är målade av Simon Key Bertman.

Till vänster om sidebordet hänger röd matta ”Tennis blended” från Simon Key Bertman och brevid står pelarbordet Gunnaren med kruka Papaja -båda från Ikea.


Djupintervjun

Vid platsen för djupintervjun ligger mattan ”Elements earth” av Simon Key Bertman, uppepå står från Ikea fåtöljerna Ekerö i klädsel Skiftebo mörkblå och soffbord PS 2012 IKEA, på det turkosa bordet med hjul står krukan Flower pot i design av Monica Förster och ljuslyktorna Kin av Claesson Koivisto Rune. Armaturen på golvet heter Miller och kommer från Rubn. Den stora korgen med växter i heter Maffens. Kuddar samt plädar kommer från Simon Key Bertman.


Bakom djupintervjun

Fåtölj Strandmon i klädseln Svanby grå, prydd med pläd och kudde från Simons kollektion samt ovanför hänger en tavla målad av honom. Det mörkgröna skåpet i färgen Bottle Green och mönstret Plus Pattern, ben Trestle och med handtagen Holy Wafer i mässing kommer från Superfront. Uppepå skåpet står armaturerna Vox i mässing och koppar från Rubn och mässingskruka från Skultuna. De draperade tygerna som väggarna är prydda med är det även Simon som står som formgivare bakom, det är samma mönster på dem alla men kommer i sex olika storlekar.

På ställningen på väggen till höger hänger plädar av Simon Key Bertman.