Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Tävlingsregler för Idols tävlingar på sociala medier

From den 10 november presenterades tävlingar på Idols Facebook, Instagram och YouTube med möjlighet att vinna biljetter till Idol-finalen den 5 december.

Delta i tävlingen på YouTube - klicka här! (avslutad)

Delta i tävlingen på Instagram - mer info här! (avslutad)

Delta i tävlingen på Facebook - klicka här! (avslutad)

Här är tävlingsreglerna

1. Tävlingen arrangeras av Fremantle Media på Idols Facebook, Instagram och YouTube.

2. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige. Anställda eller representanter för Fremantle, TV4-GRUPPEN eller deras familjer får ej medverka i denna tävling.

3. Bara tävlingsbidrag skickade on-line via angivna sociala medier kommer att tas emot.

4. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast klockan 23:59 måndag den 24 november för att vara giltiga. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från Fremantle och TV4-GRUPPEN.

5. Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas.

6. Vinnaren meddelas personligen via det sociala mediet och vinnarens namn offentliggörs via TV4.se/idol.

7. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster.

8. Priset kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Om det mot all förmodan skulle visa sig att vinsten inte är tillgänglig, har Fremantle/TV4-GRUPPEN rätt att ersätta vinsten med ett alternativ som de anser ha motsvarande värde.

9. Deltagarna accepterar att om de vinner så har Fremantle/TV4-GRUPPEN rätt att, utan ytterligare betalning eller tillstånd, använda deltagarnas ålder, tävlingsbidrag och namn på webbplatsen/i publikationer/i sändning, för att tillkännage vinnarna av denna tävling samt för marknadsföringsändamål som har samband med tävlingen.

10. TV4-GRUPPEN förbehåller sig rätten att justera tävlingsupplägget under tävlingens gång.

 

Historisk Idolfinal

Efter semifinalen står det klart att vi har en historisk Idolfinal framför oss. Nadja Holm och Paulina Pancenkov gör upp om att bli Sveriges nästa Idol.

Idolpodden del 10 - Det stora finalavsnittet

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av finalisterna Nadja Holm och Paulina Pancenkov. Vi får höra allt om vad finalisterna tänker kring Idolfinalen, vad de tycker om varandra och vad som skiljer dem åt.