Robinson

På en exotisk plats kämpar deltagarna i spektakulära tävlingar och mot naturens krafter i hopp om att ta hem Robinsontrofén och en halv miljon kronor. Vilka som får stanna kvar avgörs i örådet där deltagarna röstar på den de vill se lämna ön.

På en exotisk plats kämpar deltagarna i spektakulära tävlingar och mot naturens krafter i hopp om att ta hem Robinsontrofén och en halv miljon kronor. Vilka som får stanna kvar avgörs i örådet där deltagarna röstar på den de vill se lämna ön.

Linda Lindorff är programledare för Robinson – love edition

Om fem dagar stiger arton deltagare och Linda Lindorff i land på en öde ö i Kambodja. Paradisstränder, djungel, romantik och tuffa tävlingar väntar när inspelningen av Robinson – love edition nu drar igång.
- Det känns oerhört spännande att ge sig iväg på det här uppdraget, jag hoppas på att mötas av tävlingssugna deltagare som både vill ta hem vinsten och kärleken! säger Linda Lindorff.

Modiga tävlingsinriktade kvinnor och män flygs i dagarna till en ö i Kambodja. Krävande utmaningar väntar men programmet bäddar även för romantik och chansen att hitta kärleken. Deltagarna är alla singlar och ensam är inte alltid stark, i Robinson- love edition är relationer en viktig ingrediens. I Sjuan nästa år får tittarna se världspremiären av Robinson – love edition.

- Robinson är ett fantastiskt program i sig och att dessutom få göra det med en helt ny twist känns jättekul. Förhoppningsvis blir det romantik i rutan! Linda Lindorff är perfekt för detta, en mångsidig programledare som har både det som krävs för att hålla i tävlingar och ö-råd samt en speciell känsla för människor som söker kärleken. Jag ser fram emot att ge tittarna någon nytt, spännande och härligt när solen går upp över Robinsonön för första gången i Sjuan, säger Gustav Carlsson, exekutiv producent.

- Det är en ära att få vara programledare för Robinson. Det här är ett fantastiskt program, känt världen över och älskat av miljontals människor. Jag var programledare för Robinson redan 2009 så jag vet hur vansinnigt spännande det är - och det blir ju bara bättre av att det nu ska fokuseras än mer på relationer och kärlek. Jag är otroligt förväntansfull, säger Linda Lindorff.

Om Robinson - love edition: 

Programmets utvalda kvinnor och män blir strandsatta på en öde ö. Allt kan hända när de under flera veckor ska leva och kämpa med och mot varandra. Relationer mellan deltagarna kommer som alltid att spela en stor roll i tävlingen. Men i Robinson – love edition är det extra viktigt att hitta en lojal och tävlingsinriktad medspelare som är villig att kämpa för dig.

Robinson sändes i TV4 mellan åren 2009-2012. Programmet produceras av Mastiff.

Linda Lindorffs blogg: "Klassiskt Robinson, men med en twist"

De gamla deltagarna ställer finalsterna mot väggen

Några av de deltagare som åkt ut får komma tillbaka under det sista örådet och fråga ut finalisterna. Det blir en del kniviga frågor som tvingar finalisterna att rannsaka sig själva en hel del.

Michael Björklund förlorar båda framtänderna i pristävling i Robinson

I pristävlingen ska deltagarna flytta så mycket kött som möjligt från en hängande, helstekt gris till en tom hink. Och de ska göra det med händerna bakbundna. När Michael Björklund släpper ner ett stycke gris i sin hink märker han att det är något som följer med. Hans framtänder sitter kvar i köttstycket.

TV4-fiera dina videomöten

Byt bakgrund till något med lite mer TV4-känsla! Vi guidar hur du byter till en roligare bakgrund i Teams och Zoom.

Den kanske grisigaste immunitetstävlingen i Robinsons historia

Det gäller att absolut inte komma sist i immunitetstävlingen som går ut på att ta sig en viss sträcka i sanden mad bakbundna händer och fötter. Den som vinner tävlingen sitter säker i det kommande örådet och den som kommer sist måste lämna Robinson omedelbart.