Det största äventyret

Svenska och norska idrottsstjärnor tävlar i två lag om att ta sig snabbast tillbaka till civilisationen från ödemarken. Det lag som kommer sist gör upp om vem som får lämna tävlingen. Slutligen kommer en ensam segare koras.

Svenska och norska idrottsstjärnor tävlar i två lag om att ta sig snabbast tillbaka till civilisationen från ödemarken. Det lag som kommer sist gör upp om vem som får lämna tävlingen. Slutligen kommer en ensam segare koras.

Tävla med Hurtigruten och Det största äventyret

Visa upp ditt största äventyr på bild och var med och tävla om ett presentkort med ett värde av 5 000 kronor från Hurtigruten!

PRISER 

Vinsten är ett presentkort på 5000 SEK som kan användas till en resa med Hurtigruten samt dessa produkter från Naturkompaniet: Fjällräven camper 30l, resesovsäck 100% silke och Hanwag tatra-kängan.

TÄVLINGSFÖRFARANDE: 

1. Ladda upp en bild i kommentarsfältet på Facebook som visar ditt största äventyr. Eller lägg upp en NY bild på Instagram(öppen profil krävs) med #dittstorstaaventyr samt @hurtigruten.
2. Skriv en kort motivering som beskriver äventyret.
3. Tävlingen är öppen från 2014-12-09 – 2015-01-28 
4. Vi utser en ny vinnare varje vecka. Detta görs utav en jury bestående av utvalda personer på TV4.
5. Vinnaren kontaktas personligen av Hurtigruten och namnges även på Facebook(facebook.com/detstorstaaventyret). 
6. Värdet på vinsten uppgår till 5000 kronor. 
7. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt. 
8. Du måste vara 18 år för att tävla. 

TÄVLINGSREGLER: 

1. Tävlingen arrangeras av TV4-GRUPPEN i samarbete med Hurtigruten via Facebook. 
2. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige över 18 år. Anställda eller representanter för TV4-GRUPPEN, Hurtigruten eller deras familjer får ej medverka i denna tävling. 
3. Bara tävlingsbidrag skickade on-line via facebook & Instagram kommer att tas emot. För att ha möjlighet att vinna priser i tävlingen måste den tävlande ge TV4-GRUPPEN rätt att utan kostnad publicera tävlingsbidraget på sina egna plattformar i samband med att vinnarna utses. 
4. Det är inte nödvändigt att köpa något för att delta i tävlingen. 
5. TV4-GRUPPEN ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga bidrag. 
6. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt den 27 januari 2015 för att vara giltiga. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från TV4-GRUPPEN. Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas. 
7. Vinnaren meddelas personligen av TV4 och offentliggörs via Facebook.com/detstorstaaventyret. 
8. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster. Personlig information kommer endast att användas till marknadsföring om deltagaren har samtyckt till sådant bruk vid anmälningen eller vi senare tillfälle. 
9. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Om det mot all förmodan skulle visa sig att vinsten inte är tillgänglig, har TV4-GRUPPEN rätt att ersätta vinsten med ett alternativ som de anser ha motsvarande värde. 
10. Deltagarna accepterar att om de vinner så har TV4-GRUPPEN rätt att, utan ytterligare betalning eller tillstånd, använda deltagarnas ålder och namn på webbplatsen/i publikationer/i sändning, för att tillkännage vinnarna av denna tävling samt för marknadsföringsändamål som har samband med tävlingen. 
11. TV4-GRUPPEN förbehåller sig rätten att justera tävlingsupplägget under tävlingens gång

Anette: "I love you man!"

John-Arne Riise har en liten dipp, men Anette är snabbt där och peppar upp och ger stöd!

Peter Forsberg antar vildmarksutmaning i TV4

Dubbla OS- och VM-guld och två vinster i Stanley cup, nu väntar kanske Peter Forsberg tuffaste utmaning hittills när Sveriges och Norges idrottsstjärnor möts i en stenhård landskamp.

Så klarar du savannens hetta

Pelle Fosshaug och Anders Limpar berättar tillsammans med Naturkompaniet hur du klarar dig från uttorkning och solsting.