Början på sidans innehåll

Baren gör comeback!

2015-03-04 • Johanna Stenjohanna.sten@tv4.se

Baren är tillbaka och blir startskottet för en period av de största digitala satsningarna i TV4 Plays historia. – Vi vet att många tittare har ändrat sin konsumtion av rörligt material. Därför är det en kul och kreativ utmaning för vår programavdelning att nu få medel till en väldigt offensivinnehållssatsning på starka format för TV4 Play som huvudsakling plattform, säger Anton Glanzelius, biträdande kanaldirektör för TV4-Gruppen.

The Apprentice kommer till TV4 - Gunilla von Platen leder programmet

I programmet får drivna entreprenörer tävla i att finslipa sina affärsstrategier under ledning av en framgångsrik företagsledare. I USA förknippas programmet med Donald Trump men The Apprentice är en stor internationell framgång som finns i många länder och olika versioner. För första gången kommer nu The Apprentice till Sverige och TV4. Här får vi se företagsledaren och entreprenören Gunilla von Platen leda programmet.

TV4 utvecklar ny dramaserie om Knutbyfallet

PROGRAMINFORMATION
TV4 och C More utvecklar en dramaserie som baseras på händelserna i det omtalade Knutbyfallet. Serien regisseras av Goran Kapetanović (Kalifat), med manus av Fredrik Agetoft, baserat på Jonas Bonniers roman Knutby. Den har premiär 1 november på C More och 11 november på TV4.

Hans Rosenfeldts succéroman Vargasommar blir dramaserie

TV4 och C More gör en ny dramaserie av Hans Rosenfeldts senaste succébok Vargasommar. Efter internationella framgångar med Bron och Marcella återvänder Rosenfeldt i sin nya bokserie till Sverige och Haparanda. I centrum står polisen Hannah Wester.