Unga bönder

Här följer man unga bönder på fem gårdar runt om i Sverige i deras vardag och får en inblick i hur det är att vara bonde på 2000-talet.

Här följer man unga bönder på fem gårdar runt om i Sverige i deras vardag och får en inblick i hur det är att vara bonde på 2000-talet.

Lär känna bönderna Paulina och Charlie

Följ Paulina och Charlies liv mjölkbönder i Unga bönder. Paulina verkar dock inte nöja sig med att bara var bonde utan jobbar även deltid som brandman.

Enligt Paulina träffades paret på en stadsfest i Kramfors, fast lyssnar man på Charlie hade Paulina redan flörtat med honom på ICA långt innan dess. Efter stadsfesten gick de på bio och efter att ha ätit pizza hemma hos Paulinas föräldrar var kärleken ett faktum.

Charlie är till skillnad från Paulina inte uppvuxen på en gård, men har alltid drömt att bli bonde. Främst på grund av korna, som han älskar, men också för att han har ett stort intresse för traktorkörning.

Paulina och Charlie är ganska olika som personer, men båda har väldigt nära till skratt. Charlie är väldigt spontan och Paulina vill planera allt. De är extrema åt olika håll, men det gör dem bara starkare som par. När Paulina är ledig vill hon träna, vilket är hennes största intresse medan Charlie gärna slappar i soffan på sin fritid och tar en power nap så fort det finns tillfälle. Nyligen har han dock börjat spela hockey 2 gånger i veckan.

För 1 år sedan tog Paulina och Charlie över Paulinas föräldragård – En mjölkgård med 60 kor och 60 ungdjur.

Namn: Paulina
Ålder: 23
Bor: Nordingrå
Sysselsättning: Mjölkbonde och brandman på deltid
Intressen: Träning, inredning och att uppdatera bloggen "Mitt liv som bonde"

Namn: Charlie
Ålder: 25
Bor: Nordingrå
Sysselsättning: Mjölkbonde
Intressen: Hockey och traktorer

Vad handlar Unga bönder om?

I den nya TV-serien följer vi unga bönder på fem olika gårdar runt om i Sverige och får en inblick i deras liv och vardag.