Gladiatorerna

Utmana gladiatorerna!

Nu har du chansen att mäta dina krafter mot gladiatorerna och samtidigt utmana dina vänner på nya uppdaterade utmanareredo. Hur står du dig mot våra jättar?

utmanareredo.se utmanar gladiatorerna tittarna i olika fysiska gladiatorövningar. Sajten är nu fylld med nya häftiga utmaningar som du kan göra var som helst och utan redskap. Så gå in och anta gladiatorernas utmaning och utmana dina vänner också!

 

utmanareredo.se delar gladiatorerna Amazon, Bullet, Toro, Kitsune, Delta och Pansar med sig av sina bästa övningar och vill att du som tittare ska anta utmaningen. Varje vecka kommer det nya övningar från gladiatorerna. De flesta av övningarna kräver inga hjälpmedel och är enkla att genomföra hemma. Kombinera flera av övningarna tillsammans för det perfekta träningspasset.

Varför vänta? Gå in direkt på utmanareredo.se och anta utmaningen!

 

Gladiatorerna har säsongstart lördagen 19 mars 20.00 i TV4. 

Här står arenan blickstilla

Så här stilla har ni aldrig sett gladiatorerna förut. Speciell stämning när arenan stanande till under drygt en minut.

Här blir Valkyria tacklad av utmanaren

Vad är det som gör gladiatorn Valkyria så upprörd? Utmanaren Ida Ståhlspets har en speciell teknik som visar sig vara mycket framgångsrik.

Gladiatorernas häftigaste entréer

Ibland räcker det inte med svällande muskler och stenhårda blickar för att skrämma utmanarna. Här är gladiatorerna som gjort det lilla extra för att sätta sig i respekt hos motståndarna!