Extern länk
Början på sidans innehåll

C More säkrar PGA-touren i golf - nytt 6-års avtal

2015-03-17

C More tar över PGA-touren den mest prestigefyllda golftouren. Det sexåriga avtalet innebär att världens högst rankade golftour och de största stjärnorna går att följa på C More från och med nästa år.
- Vi är givetvis väldigt glada över den här unika möjligheten att samarbeta exklusivt och långsiktigt med världens i särklass största och viktigaste golftour. Sverige är ett av världens mest golfälskande och golfspelande länder med en rad svenska stjärnor, säger C Mores VD Manfred Aronsson.

Gottfridsson brinner för det taktiska

2 min 36 sek

Mittnian Jim Gottfridsson som utsetts till tyska ligans mest värdefulle spelare, är en riktig taktiknörd. Det framgick tydligt när Sportens, Max Grinndal, följde en landslagsträning under stundande EM.

Sävehof hade uppvisning mot Lugi

22 sek

I SHE tog serieledande Sävehof sin tionde raka seger. Danskan Laura Jensen var bäst på plan borta mot tabellfemman Lugi och noterades för nio mål.

Troja chockade Modo

51 sek

Det bjöds på en rejäl skräll i hockeyallsvenskan på onsdagskvällen. Tabelltvåan Modo, som vunnit 13 raka hemmamatcher, förlorade mot jumbon Troja/Ljungby.

Kusk dömdes för sexuella övergrepp mot djur - får tävla

1 min 25 sek

För drygt ett år sedan stängdes en travkusk av för sexuella övergrepp mot hästar och dömdes för brott mot djurskyddslagen. Nu har han fått tillstånd att tävla igen. En händelse som rört upp många känslor inom svensk travsport.

De Jong förde Skuru till cuptitel

38 sek

För första gången på över 30 år korades på tisdagskvällen en svensk cupmästare i handboll. Skurus lagkapten Daniela de Jong ledde laget till seger över Skara med nio mål i första halvlek.