Början på sidans innehåll

C More säkrar PGA-touren i golf - nytt 6-års avtal

2015-03-17

C More tar över PGA-touren den mest prestigefyllda golftouren. Det sexåriga avtalet innebär att världens högst rankade golftour och de största stjärnorna går att följa på C More från och med nästa år.
- Vi är givetvis väldigt glada över den här unika möjligheten att samarbeta exklusivt och långsiktigt med världens i särklass största och viktigaste golftour. Sverige är ett av världens mest golfälskande och golfspelande länder med en rad svenska stjärnor, säger C Mores VD Manfred Aronsson.

Kina-experten Jojje Olsson riktar skarp kritik mot IOK: "Spelar med i Kinas propaganda"

5 min 19 sek

Internationella Olympiska Kommittén har pratat med Peng Shuai som länge var försvunnen i Kina. Men videon har ifrågasatts och Jojje Olsson menar att det är en åtgärd som Kina ofta använder sig av där personer mer eller mindre tvingas vittna enligt regimens villkor.
- Det är inte att lita på, säger Olsson som är journalist som länge rapporterat om Kinas politik.

Lerby är sensationen i Sveriges VM-trupp

3 min 57 sek

På fredag spelar Sverige sin första matchen i handbolls-VM i Spanien. Lugi-spelaren Clara Lerby fick i sista stund en VM-plats, trots att hon nyss kommit tillbaka efter en korsbandsskada.

Zlatan med läckert frisparksmål

51 sek

Målformen håller i sig för Zlatan Ibrahimovic. Borta mot Genoa fick Milan frispark en bit utanför straffområdet som svensken tog hand om på bästa vis.