Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Let's dance orkester

Varje fredag spelar och sjunger Let's dance egna orkester LIVE under direktsändningarna. Läs dig till vilka som är med i den fantastiska orkesterna här och hoppas ni njuter lika mycket som oss av deras ljuva stämmor.

Kompositör och kapellmästare: Jonas Gröning

Key2: Johan Lyander

Bas: Joakim Hemming

Gitarr: Joacim Backman

Trummor: Peter Damin

Percussion: Jouni Haapala

Träblås: Viktor Sand

Trombone: Magnus Wiklund

Trumpet: Karl Olandersson

Trumpet: Patrik Skogh

Sång: Stefan Nykvist

Sång: Britta Bergström

Sång: Joanna Perera Eriksson

Musiker: Wojtek Goral

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.