Robinson

På en exotisk plats kämpar deltagarna i spektakulära tävlingar och mot naturens krafter i hopp om att ta hem Robinsontrofén och en halv miljon kronor. Vilka som får stanna kvar avgörs i örådet där deltagarna röstar på den de vill se lämna ön.

På en exotisk plats kämpar deltagarna i spektakulära tävlingar och mot naturens krafter i hopp om att ta hem Robinsontrofén och en halv miljon kronor. Vilka som får stanna kvar avgörs i örådet där deltagarna röstar på den de vill se lämna ön.

Här är deltagarna i Robinson - love edition

I Robinson – love edition får tittarna bland annat träffa en elitsimmare från Helsingborg, en äventyrsledare från Borlänge, en sjuksköterska från Luleå, en lastbilschaufför från Nynäshamn och en fotbollsspelare från Tyresö. De har alla gemensamt att de är singlar och att de tagit sig an utmaningen att leva och tävla på en öde ö i Kambodja. Den 7 april klockan 21.00 är det premiär i Sjuan.

Paradisstränder, djungel, romantik och tuffa tävlingar väntar när Robinson – love edition har premiär. Programmets utvalda kvinnor och män blir strandsatta på en öde ö. Allt kan hända när de under flera veckor ska leva och kämpa med och mot varandra. Relationer mellan deltagarna kommer som alltid att spela en stor roll i tävlingen. Men i Robinson – love edition är det extra viktigt att hitta en lojal och tävlingsinriktad medspelare som är villig att kämpa för dig. Kvar som vinnare i slutet av tävlingen står ett par.

– Deltagarna är alla singlar så det är klart de kommer kunna flirta och känna romantik men de måste också klara av tuffa tävlingar och livet på en strand. Det är ett par som vinner Robinson i år men om det krävs kärlek för att vinna eller om man kan nå hela vägen trots svek och otrohet, det återstår att se...säger, Linda Lindorff.

Deltagarna är:

Mia Mukkavaara, 26 år, Luleå.
Mia arbetar som sjuksköterska och är inte rädd att få lite skit under naglarna, hon älskar att vara skitig och det får killarna gärna också vara.

Dan Spinelli Scala, 30 år, Stockholm.
Dan är chef på en student- rekryteringsfirma, han gillar att ha många bollar i luften. Dan har tidigare arbetat som militärpolis.

Melissa Miller, 28 år, Borlänge.
Melissa arbetar som fjäll- och äventyrsledare. Hon är en riktig globetrotter som har varit på resande fot sedan hon var 21 år gammal.

Oskar Nordstrand, 23 år, Helsingborg.
Oskar tävlar i elitsimning och har flera SM-guld i bagaget, han är även utbildad pilot. Han har bott i USA i fem år där han har gått på college.

Zylfije Mehmeti, 27 år, Malmö.
Zylfije arbetar som larmoperatör för trygghetslarm och är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna. Hon har åtta syskon och bland dem är hon mittenbarnet.

John Nordin, 26 år, Härnösand.
John är arbetsledare på en betongfirma, bettingspelare och egenföretagare. Han kan ha kort stubin men det går snabbt över, humor är viktigt för John och tidspress är det värsta han vet.

Sara Söderman, 37 år, Nynäshamn.
Sara arbetar som lastbilschaufför och är mamma till tre barn. Hon är ute och springer ofta och älskar att plocka svamp och bär i skogen.

David Stenroth, 34 år, Stockholm.
David är utbildad mäklare och en riktigt pratsam person. David tror inte att han kommer vinna Robinson men ser fram emot utmaningen.

Jennifer Egelryd, 24 år, Tyresö.
Jennifer är fotbollsspelare, hon flyttade precis tillbaka till Stockholm från Piteå där hon spelat fotboll på heltid i nästan två år. Hon är en riktig tävlingsmänniska som inte tål att förlora.

Caxton Njuki, 33 år, Oxelösund.
Caxton jobbar som tennistränare och föreläsare inom ledarskap och kommunikation. 

Denice Andrée, 26 år, Stockholm.
Denice är egenföretagare inom hälsa och personlig träning. Hon har rest väldigt mycket och jobbat som modell.

Richard Lundström, 29 år, Helsingborg.
Richard arbetar som säljare. Han är glad att han gjorde värnplikten som byggde upp honom till den han är idag.

Malin Ericsson, 42 år, Sollentuna.
Malin arbetar som farmaceut och har två barn. På sin fritid går hon gärna ut och tar ett glas vin med goda vänner och är ute i naturen.

Pontus Hermansson, 38 år, Falköping.
Pontus driver eget företag, är kranförare samt anställd inom försvarsmakten. Han älskar att laga mat och att jaga. Pontus har två barn.

Alexandra Mogeswärd, 30 år, Nyköping.
Alexandra jobbar som säljare och har en dotter på 6 år. Hon bor på en hästgård och längtar efter att träffa kärleken, hon ser mycket fram emot tävlingarna.

Kalle Zeman, 30 år, Stockholm.
Kalle arbetar som personlig tränare. Han har spelat mycket fotboll tidigare och nu håller han på med thaiboxning.

Torun Eriksson, 24 år, Säter, Värmland.
Torun arbetar som sjuksköterska inom psykiatrin och älskar utmaningar. Landet lagom är inte något för Torun, syns man inte så finns man inte.

Gregorij Brattfors, 25 år, Göteborg.
Gregorij driver ett eget företag inom entreprenad. Han har hållit på med motocross sen han var 5 år gammal och har också en fäbless för snabba båtar och bilar.

Robinson - love edition har premiär tisdagen den 7 april klockan 21.00 i Sjuan. Redan på fredag den 3 april 22.30 i TV4 visas en förhandstitt där deltagarna presenteras.

Robinson på Facebook
Robinson på TV4.se
#robinson 

De gamla deltagarna ställer finalsterna mot väggen

Några av de deltagare som åkt ut får komma tillbaka under det sista örådet och fråga ut finalisterna. Det blir en del kniviga frågor som tvingar finalisterna att rannsaka sig själva en hel del.

Michael Björklund förlorar båda framtänderna i pristävling i Robinson

I pristävlingen ska deltagarna flytta så mycket kött som möjligt från en hängande, helstekt gris till en tom hink. Och de ska göra det med händerna bakbundna. När Michael Björklund släpper ner ett stycke gris i sin hink märker han att det är något som följer med. Hans framtänder sitter kvar i köttstycket.

TV4-fiera dina videomöten

Byt bakgrund till något med lite mer TV4-känsla! Vi guidar hur du byter till en roligare bakgrund i Teams och Zoom.

Den kanske grisigaste immunitetstävlingen i Robinsons historia

Det gäller att absolut inte komma sist i immunitetstävlingen som går ut på att ta sig en viss sträcka i sanden mad bakbundna händer och fötter. Den som vinner tävlingen sitter säker i det kommande örådet och den som kommer sist måste lämna Robinson omedelbart.