Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

"Jag är så fruktansvärt stolt över mig själv"

Det blev Anna Book med sin danspartner David Watson som tvingades lämna Let's dance 10 år under fredagens direktsänding med bara en vecka kvar till finalen.

Anna Book och David Watson träffade Jessica Almenäs i After Dance direkt efter att direktsändningen var slut. Det kom inga tårar. Anna Book kände sig otroligt stolt och nöjd med vad hon åstakommit. "Detta har varit den roligaste resan sedan jag var med senast 2006" sa hon med ett leende. Men självklart hade hon gärna tagit sig hela vägen till final.

Se allt från Anna Books tid i Let's dance HÄR.

Se hela After Dance HÄR.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.