Stjärnkusken

När välkända svenskar kastar sig ut i det okända och upptäcker tjusningen och glädjen med äkta hästkrafter kan allt hända. De modiga stjärnorna ska tävla om vem som är den bästa travkusken.

Patrik Sjöberg

Höjdhoppare, föreläsare och programledare.

Patrik Sjöberg är en av Sveriges främsta höjdhoppare genom tiderna. Han har under sin karriär vunnit medaljer vid alla de största mästerskapen som OS, VM, EM och SM, och hade världsrekordet i höjdhopp på 2, 42 meter. Än idag är han den tredje bästa höjdhopparen genom tiderna på det hoppet och har fortfarande Europa-rekord. Han är den enda höjdhoppare som tagit medalj vid tre olika OS!

Idag är Patrik föreläsare, programledare och känd för att ha skrivit självbiografin Det du inte såg, en bok om sin karriär. I det andra avsnittet av Stjärnkusken tävlar han med russen Dubb, en brun valack på 13 år som är pigg och snäll, men kan ha lite bråttom ibland. 

Trailer för nya säsongen av Stjärnkusken

Sju kända svenskar ställs inför den tuffa utmaningen att bemästra äkta hästkrafter i nya säsongen av Stjärnkusken som programleds av Linda Lindorff.

Här är årets tävlande i Stjärnkusken

När Stjärnkusken är tillbaka är det ett nytt gäng välkända svenskar som kastar sig ut i det okända och upptäcker tjusningen med äkta hästkrafter och travglädje. Erica Johansson, Runar Sögaard, Regina Lund, Saga Scott, Simon Zion, Lennart ”Hoa-Hoa” Dahlgren och Cecilia "Amazon" Benjaminsson är de som greppar tömmarna för att tävla om travvärldens hetaste titel.

Stjärnkusken är tillbaka med Linda Lindorff som ny programledare

När Stjärnkusken är tillbaka tar Linda Lindorff över som ny programledare. Programmet hade premiär förra sommaren och gjorde succé när ett gäng välkända svenskar kastade sig ut i det okända och upptäckte tjusningen och glädjen med äkta hästkrafter.
-Stjärnkusken är en dröm att programleda, på många sätt. Jag gillar när det handlar om verkliga känslor och är en riktig utmaning, säger Linda Lindorff.

Zimzon Lelo

Zimzon, också känd som Delta i Gladiatorerna, och skapare av träningsfilosofin Zimzone.

Behrang Miri

Artist, programledare, debattör och föreläsare.

Cecilia Ehrling

Dansaren som kammat hem vinsten i Let's Dance hela fyra gånger.

Kee Marcello

Gitarrist, artist, författare, entreprenör och f.d. medlem i Europe.