Lotta på Liseberg

Från Stora scenen på Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång. Det blir också uppträdanden av välkända artister.

Från Stora scenen på Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång. Det blir också uppträdanden av välkända artister.

Rekordpublik för premiären av Lotta på Liseberg

Säsongspremiären av "Lotta på Liseberg" i TV4 lockade rekordmånga tittare. Över 1,2 miljoner tittare bänkade sig framför programmet.

Måndagen 22 juni klockan 20.00 var det säsongspremiär för "Lotta på Liseberg". En av de som uppträdde var Mia Skäringer som stod för en svensk version av Leonard Cohens "Hallelujah". Låten blev en viral hit och har delats till flera miljoner Facebook-användare.

Totalt sågs programmet av 1,2 miljoner tittare, enligt preliminära siffror från MMS, vilket är rekord.

– Vi är så glada över att så många bänkat sig för att vara med Lotta och hennes gäster. Det var på många sätt ett magiskt program, trots regn. Det är så kul att programmet fortfarande växer och att tittarna är med oss, säger Niklas Vestberg, exekutiv producent på TV4 till Dagens Media.

Lotta på Liseberg - tillbaka på TV4 sommaren 2021

Även i år blir det en sommar av glädjande allsång och musik tillsammans med Lotta Engberg på Liseberg. Datumen för sommarens program i TV4 är satta och det blir 7 måndagar och ett extra långt, fullspäckat premiärprogram söndagen 20 juni. Om det blir publik på plats framför Stora Scenen återstår att se. – Jag längtar så vansinnigt mycket efter att få träffas igen!, säger Lotta Engberg.

Lotta på Liseberg kommer tillbaka 2021

Även i år blir det en sommar av glädjande allsång och musik tillsammans med Lotta Engberg på Liseberg. Datumen för sommarens program i TV4 är satta och det blir 7 måndagar och ett extra långt, fullspäckat premiärprogram söndagen 20 juni.

Det här händer under Lotta på Liseberg 10 augusti

Det har blivit dags för säsongens sista Lotta på Liseberg. För att sätta extra guldkant på kvällen har Lotta bjudit in Måns Zelmerlöw, Wiktoria, Per Andersson, Liamoo, Jill Johnson och Robin Stjernberg.

Medley med Hasse Andersson & Lotta

Hasse Andersson och Lotta kör ett medley med låtarna ”Kär och galen”, ”Skomakaren Anton”, ”Gifta sig i jeans”, ”Arrendatorns klagan”, ”Åh vad jag älskade dig just då” och ”Änglahund”.