TV4-hallåt

TV4s Hallåor guidade dig rätt bland allt sevärt och intressant i tv-utbudet.

Han fick drömjobbet!

Hundratals sökte men bara en fick sommarens hetaste sommarjobb! Boråsaren Gustav Svenungsson blir TV4:s nya sommarhallåa!

- Jag har länge drömt om att få arbeta med både tv och som hallåa, och det känns nästan overkligt att det var just jag bland så många duktiga sökande som fick äran att bli årets Sommarhallåa, säger Gustav.

Under torsdagen gör Gustav sin debut i rutan. I sommar kommer han sedan få chansen att testa på livet som TV4-hallåa såväl på plats i TV4-huset och som livehallåa i direktsändning från Sommarkrysset på Gröna Lund. 

- Att arbeta som hallåa är extremt kul men också en stor utmaning. Första dagen på jobbet kommer Gustav ställa sig inför ungefär en miljon människor – det är ju både väldigt modigt och samtidigt lite galet. Jag är väldigt imponerad av hans mod och glad att han vill vara en del av vårt team, säger Lucette Rådström, programpresentatör TV4-gruppen.

Det är för tredje året i rad som en ny sommarhallåa får möjlighet att se hur det är att arbeta som hallåa i TV4-gruppens kanaler, som är det enda mediehuset i Sverige som fortfarande har bildhallåor.

Gustav själv, som till vardags studerar medie- och kommunikationsvetenskap vid Linnéuniversitetet i Växjö, ser fram emot sommaren i TV4-huset.

- Det känns otroligt kul att få den här chansen, en unik möjlighet att prova på en dröm jag haft länge. Inte alla får sommarjobba som hallåa i TV4, säger Gustav.

Följ Gustavs sommarjobb som hallåa i TV4 på Instagram: @tv4huset.

Se när TV4:s nya vikarie tar över Nyhetsmorgon

Sista hallåt någonsin

Det blir känslosamt när Håkan Iwar tar farväl av hallåstudion under det historiska sista TV4-hallåt. Samtidigt passar han på att söka lite nya jobb inför framtiden!

Alexandra Rapaport gästar hallåt

Gåsmamman-skådisen Alexandra Rapaport putsar sin kristall och ger de bästa tipsen för att lösa vardagspusslet.

Kapning av hallåt!

Pia Johansson kapar TV4-hallåt för att prata om Halv åtta hos mig.

Hockey-hallå

Håkan skickar över pucken till Niklas Wikegård och Lasse Granqvist.

Var med i jakten på årets sommarhallåa i TV4

Alla känner vi den där personen som sticker ut i mängden, som har det där lilla extra. Någon som har en energi och närvaro men samtidigt är seriös och har glimten i ögat. Kan du se denna person inspirera och guida sommarens tittare i TV4? Tveka då inte att tipsa personen att söka till Sveriges kanske mest publika och roliga sommarjobb – hallåa i TV4.