Spring!

Spring! är en rikstäckande tv-jakt i realtid som visas i TV4 hösten 2015.

Spring! är en rikstäckande tv-jakt i realtid som visas i TV4 hösten 2015.

Tina Thörner blir spaningsledare i Spring! i TV4

Sveriges bästa kartläsare, Tina Thörner, tar plats bredvid Pär Lernström i rollen som spaningsledare i TV4:s stadsjaktsprogram "Spring!". I programmet jagas fyra tävlande Springarpar av två jaktlystna kändispar som gör allt för att smygfilma dem.

I lördagens finaljakt i TV4 måste paren hålla sig gömda under 70 minuter. De tävlande kändisparen (Jagarna) ska med hjälp av Spring-kartan leta reda på de gömda Springarparen.
Det krävs snabb analysförmåga, struktur och "järnkoll". Och på just detta har Tina Thörner genom sitt rally-team visat sig vara världsmästare, hela tre gånger om.

- Tina kommer ha full koll på de tävlandes kartor, vägval och analysera varje steg de tar på ett tydligt och underhållande sätt. Detta gör Tina till en optimal spaningsledare tillsammans med Springs programledare Pär Lernström, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent för Spring.

Värmlänningen och rallyveteranen Tina Thörner har tidigare medverkat i bland annat tv-programmen Rampfeber och Let's Dance 2011. Nu ser hon fram emot att kliva in i höstens stora tv-satsning.

- Det ska bli jättekul, det är ett område jag tycker om. Att jaga punkter i öknen med GPS eller Jagare och Springare i det här programmet är ungefär samma sak för mig, säger Tina Thörner till Expressen.

Spring! har premiär i TV4 den 22 augusti men redan från och med den 16 augusti kan tittare följa och påverka veckojakten i TV4Play.

Redaktionens tack till tittarna: ”Tillsammans utvecklar vi framtidens TV”

Spring!-projektet började som en djärv tv-idé våren 2014 och har tillsammans med svenska tv-tittarna utvecklats till ett av TV4:s mest avancerade tv-projekt.
I oktober avslutades den första säsongen av Spring! med Springar-paret Emelie och Andreas som vinnare. Här skriver Spring-redaktionen ett tack till alla som varit med under säsongen.

LIVE: Finalen av Spring! 2015

Finalen av Spring! 2015 går av stapeln 20.00 i TV4. Läs allt om hur den spännande finalen kommer gå till här och häng med live.

Kändisarna som jagar i Spring! - Femte veckan

Snart är det dags för Tony Irving, Cecilia Ehrling, Johan Gunterberg och Christopher Martland att lägga jagarskorna på hyllan för denna gången. Den femte veckan i Spring! startar söndagen den 13 september.

Johan och Chris skakar rumpa

Det Vet Du - grabbarna Johan Gunterberg och Chris Martland visar att dom kan mer än att jaga Springare. Imitation av Tony Irving och segerviss dans visas upp i Sala innan avfärd mot Örebro.