Spring!

Spring! är en rikstäckande tv-jakt i realtid som visas i TV4 hösten 2015.

Spring! är en rikstäckande tv-jakt i realtid som visas i TV4 hösten 2015.

Säkra dina publikplatser till finalen

Nu har du chansen att ta del av höstens stora FINALPROGRAM av Spring! LIVE i studion.

Anmäl dig och dina vänner som publik till vår direktsända final av Spring! lördagen den 10 oktober.

Programmet leds av fantastiska Pär Lernström tillsammans med spaningskommentatorn Tina Thörner. I final står Springarparen Emelie & Andreas och Christer & Lisbeth och de kommer jagas av Matte Carlsson, Willy Björkman, Magnus Carlsson och Jessica Andersson. Jaktområdet är i Stoockholm.

BOKA DINA FINALBILJETTER HÄR!

Vi ses där!

Redaktionens tack till tittarna: ”Tillsammans utvecklar vi framtidens TV”

Spring!-projektet började som en djärv tv-idé våren 2014 och har tillsammans med svenska tv-tittarna utvecklats till ett av TV4:s mest avancerade tv-projekt.
I oktober avslutades den första säsongen av Spring! med Springar-paret Emelie och Andreas som vinnare. Här skriver Spring-redaktionen ett tack till alla som varit med under säsongen.

LIVE: Finalen av Spring! 2015

Finalen av Spring! 2015 går av stapeln 20.00 i TV4. Läs allt om hur den spännande finalen kommer gå till här och häng med live.

Kändisarna som jagar i Spring! - Femte veckan

Snart är det dags för Tony Irving, Cecilia Ehrling, Johan Gunterberg och Christopher Martland att lägga jagarskorna på hyllan för denna gången. Den femte veckan i Spring! startar söndagen den 13 september.

Johan och Chris skakar rumpa

Det Vet Du - grabbarna Johan Gunterberg och Chris Martland visar att dom kan mer än att jaga Springare. Imitation av Tony Irving och segerviss dans visas upp i Sala innan avfärd mot Örebro.