Spring!

Spring! är en rikstäckande tv-jakt i realtid som visas i TV4 hösten 2015.

Spring! är en rikstäckande tv-jakt i realtid som visas i TV4 hösten 2015.

Så fungerar TV-jakten Spring! i TV4

Under åtta veckor kommer helt vanliga svenska par, Springarna, hålla sig gömda från fyra jaktlystna kändisar, Jagarna. Varje dag ska Springarna utföra ett uppdrag och Jagarnas uppgift är att hitta dem och fånga dem på bild. Jakten pågår över hela landet och när som helst kan de tävlande dyka upp där du bor.

Jagarnas uppgift: Att med alla medel hitta Springarna och fånga dem på bild.

Springarna uppgift: Att varje dag utföra ett uppdrag någonstans i Sverige och inte låta sig bli filmade av Jagarna.

- Om Springarna klarar uppdraget tjänar de pengar som de behåller så länge de är kvar i tävlingen.

- Om de inte klarar uppdraget går dom miste om pengarna.

- Om Springarna blir filmade av Jagarna väntar ett straff.

Hela svenska folket kan följa jakten online (söndag-torsdag) och hjälpa sina favoriter både i verkligheten och via sociala medier.

I slutet av varje vecka gör de tävlande paren upp i en spännande livesänd finaljakt på lördagar 20:00 i TV4. Innan kvällen är över har ett av de tävlande paren tvingats lämna Spring! och förlorar då allt de tjänat under de veckor de deltagit i jakten.

Efter åtta veckor kommer det mest framgångsrika Springarparet koras som vinnare och gå hem med den summa pengar de lyckat samla ihop under säsongen.

EXTRA FAKTA:
- Varje springarpar får endast 1000 kr per vecka för att hushålla med. Pengarna Swishas till deltagarna efter varje lördagsfinal.
- Springarna får inte få skjuts med samma person fler än en gång.
- Varje vecka tvingas ett par lämna programmet efter den stora veckofinalen i TV4 och ett nytt Springarpar ger sin in i tävlingen.

Nu är frågan: Ska du hjälpa Jagarna eller ska du hjälpa Springarna?

Så här sänds TV-jakten Spring!

Välkommen till Spring!

Redaktionens tack till tittarna: ”Tillsammans utvecklar vi framtidens TV”

Spring!-projektet började som en djärv tv-idé våren 2014 och har tillsammans med svenska tv-tittarna utvecklats till ett av TV4:s mest avancerade tv-projekt.
I oktober avslutades den första säsongen av Spring! med Springar-paret Emelie och Andreas som vinnare. Här skriver Spring-redaktionen ett tack till alla som varit med under säsongen.

LIVE: Finalen av Spring! 2015

Finalen av Spring! 2015 går av stapeln 20.00 i TV4. Läs allt om hur den spännande finalen kommer gå till här och häng med live.

Kändisarna som jagar i Spring! - Femte veckan

Snart är det dags för Tony Irving, Cecilia Ehrling, Johan Gunterberg och Christopher Martland att lägga jagarskorna på hyllan för denna gången. Den femte veckan i Spring! startar söndagen den 13 september.

Johan och Chris skakar rumpa

Det Vet Du - grabbarna Johan Gunterberg och Chris Martland visar att dom kan mer än att jaga Springare. Imitation av Tony Irving och segerviss dans visas upp i Sala innan avfärd mot Örebro.