Spring!

Spring! är en rikstäckande tv-jakt i realtid som visas i TV4 hösten 2015.

Spring! är en rikstäckande tv-jakt i realtid som visas i TV4 hösten 2015.

Här är alla deltagarna i Spring!

I Sommarkrysset på lördag släpps de första Springarparen i TV4:s nya tv-jakt Spring! Redan på söndag kan tittarna också följa deltagarna på tv4.se när de ska utföra sina dagsuppdrag och undvika att bli filmade av säsongens första ”Jagare”, Patrik Sjöberg & Björn Ferry samt Ace Wilder & Ellen Bergström.

Denna vår har över 2000 par sökt till programmet Spring! Nio av dessa har nu valts ut för att under hösten bli jagade land och rike runt av de jaktlystna kändisarna. I veckodagarna ska Springarna dagligen utföra ett uppdrag samtidigt som de ska undvika att bli smygfilmade av Jagarna.

Under veckofinalens direktsändning med start lördag den 22 augusti klockan 20.00 kommer paren att behöva hålla sig gömda under en 60 minuter lång livejakt. De Springare som under dessa minuter blir upptäckta av Jagarna hamnar inför tittarnas dom där tittarna röstar på de Springarpar som de tycker förtjänar att fortsätta i tävlingen. Det par som får minst röster tvingas lämna tävlingen och ersätts till nästa vecka av ett nytt Springarpar. Varje vecka blir det även två nya Jagarpar.

Den 10 oktober är det final då det vinnande Springarparet, om de klarat alla uppdragen och lyckats hålla sig undan Jagarna, kan kamma hem upp till 800 000 kr.

Veckouppdragen livesänds på tv4.se mellan klockan 10-17. Dagligen visas också ett avsnitt på TV4 Play med en summering från dagen.

Deltagare program 1:

Anders Turesson, 40 år, personlig assistent, Hova
Johan Nylinder, 37 år, magiker, Kolmården

Alexandra Wall, 25 år, butiksbiträde, Karlskoga
Evelina Strandberg, 26 år, butiksbiträde, Eskilstuna

Ashna Rasoal, 26 år, lärarstudent, Stockholm
Sheila Rasoal, 23 år, ekonomistudent, Västerås

Björn Daniels, 23 år, bonde, Orsa
Julius Aspman, 24 år, fotograf, Orsa

Deltagare till kommande program:

Christer Wigström, 39 år, transportledare, Västerljung
Lisbeth Wigström, 63 år, egen företagare, Stockholm

Jocke Johansson, 30 år, musiker, Falun
Daniel Sjögren, 30 år, musiker, Falun

Andreas Nordström, 28 år, frisör, Luleå
Emelie Nevanperä, 25 år, frisör, Luleå

Amina El Mallah, 24 år, dansfitnessinstruktör, Stockholm
Lena Helt, 49 år, danspedagog, Stockholm

Besim Celik, 50 år, krögare, Örebro
Natasha Anderlund, 26 år, socionom, Stockholm

Redaktionens tack till tittarna: ”Tillsammans utvecklar vi framtidens TV”

Spring!-projektet började som en djärv tv-idé våren 2014 och har tillsammans med svenska tv-tittarna utvecklats till ett av TV4:s mest avancerade tv-projekt.
I oktober avslutades den första säsongen av Spring! med Springar-paret Emelie och Andreas som vinnare. Här skriver Spring-redaktionen ett tack till alla som varit med under säsongen.

LIVE: Finalen av Spring! 2015

Finalen av Spring! 2015 går av stapeln 20.00 i TV4. Läs allt om hur den spännande finalen kommer gå till här och häng med live.

Kändisarna som jagar i Spring! - Femte veckan

Snart är det dags för Tony Irving, Cecilia Ehrling, Johan Gunterberg och Christopher Martland att lägga jagarskorna på hyllan för denna gången. Den femte veckan i Spring! startar söndagen den 13 september.

Johan och Chris skakar rumpa

Det Vet Du - grabbarna Johan Gunterberg och Chris Martland visar att dom kan mer än att jaga Springare. Imitation av Tony Irving och segerviss dans visas upp i Sala innan avfärd mot Örebro.