Spring!

Spring! är en rikstäckande tv-jakt i realtid som visas i TV4 hösten 2015.

Spring! är en rikstäckande tv-jakt i realtid som visas i TV4 hösten 2015.

Kändisarna som jagar i Spring! - Fjärde veckan

Tredje vecka i Spring! var lite trögstartad för våra Jagare men mot slutet var det en helt annan femma. Christian, Alhaji, Johan och Björn har gjort en riktig Jagarinsats och ska snart lämna över sina Jagarroller till fyra nya kändisar.

Kändisarna som kommer att jaga i Spring! fjärde veckan är:

Kända från Let's dance:  CECILIA EHRLING & TONY IRVING

Kända från gruppen De Vet DU:  JOHAN GUNTERBERG & CHRIS MARTLAND

Så tipsar du Jagare och Springare under uppdragsjakten (söndag-torsdag).

Välkomna till världens största LIVE-jakt.

Redaktionens tack till tittarna: ”Tillsammans utvecklar vi framtidens TV”

Spring!-projektet började som en djärv tv-idé våren 2014 och har tillsammans med svenska tv-tittarna utvecklats till ett av TV4:s mest avancerade tv-projekt.
I oktober avslutades den första säsongen av Spring! med Springar-paret Emelie och Andreas som vinnare. Här skriver Spring-redaktionen ett tack till alla som varit med under säsongen.

LIVE: Finalen av Spring! 2015

Finalen av Spring! 2015 går av stapeln 20.00 i TV4. Läs allt om hur den spännande finalen kommer gå till här och häng med live.

Kändisarna som jagar i Spring! - Femte veckan

Snart är det dags för Tony Irving, Cecilia Ehrling, Johan Gunterberg och Christopher Martland att lägga jagarskorna på hyllan för denna gången. Den femte veckan i Spring! startar söndagen den 13 september.

Johan och Chris skakar rumpa

Det Vet Du - grabbarna Johan Gunterberg och Chris Martland visar att dom kan mer än att jaga Springare. Imitation av Tony Irving och segerviss dans visas upp i Sala innan avfärd mot Örebro.