Spring!

Spring! är en rikstäckande tv-jakt i realtid som visas i TV4 hösten 2015.

Jureskog och Hellberg snackar strategi i Nyhetsmorgon

Jenny Strömstedt ringer upp kock-och kändisjagarna Johan Jureskog och Christian Hellberg direkt från jaktmarken i Borås för att ta reda på deras strategi i tv-jakten Spring!

"Man blir kock för att man inte kan stå still och vi gör ju inte det. Vi springer som två stridsvagnar in i saker och när det går dåligt så sätter vi oss ner och äter en rejäl hamburgare och så filmar vi dem."
- Berättar Hellberg när Jenny Strömstedt frågar om kockarnas strategi i Spring!

"Nej, men så här är det. Hellberg alltså, jag har aldrig sett någon som har så många kontakter i södra Sverige än han."
- Säger Jureskog om sin jagar-och kockvän Christan Hellberg angående deras jagarframgångar.

Läs allt om hur Spring! fungerar HÄR.

Redaktionens tack till tittarna: ”Tillsammans utvecklar vi framtidens TV”

Spring!-projektet började som en djärv tv-idé våren 2014 och har tillsammans med svenska tv-tittarna utvecklats till ett av TV4:s mest avancerade tv-projekt.
I oktober avslutades den första säsongen av Spring! med Springar-paret Emelie och Andreas som vinnare. Här skriver Spring-redaktionen ett tack till alla som varit med under säsongen.

LIVE: Finalen av Spring! 2015

Finalen av Spring! 2015 går av stapeln 20.00 i TV4. Läs allt om hur den spännande finalen kommer gå till här och häng med live.

Hela Sverige skramlar

Se konserten "Hela Sverige skramlar" direkt från Ericson Globe 19.00 här.

Tredje vinnaren av Telias mobila kit

Fånga Jagarna eller Springarna på bild och publicera fotot på sociala medier med hashtagen #TV4Spring så kan du bli nästa vinnare.

Kändisarna som jagar i Spring! - Femte veckan

Snart är det dags för Tony Irving, Cecilia Ehrling, Johan Gunterberg och Christopher Martland att lägga jagarskorna på hyllan för denna gången. Den femte veckan i Spring! startar söndagen den 13 september.

Andra vinnaren av Telias mobila kit

Fånga Jagarna eller Springarna på bild och publicera fotot på sociala medier med hashtagen #TV4Spring så kan du bli nästa vinnare.

Johan och Chris skakar rumpa

Det Vet Du - grabbarna Johan Gunterberg och Chris Martland visar att dom kan mer än att jaga Springare. Imitation av Tony Irving och segerviss dans visas upp i Sala innan avfärd mot Örebro.