Spring!

Spring! är en rikstäckande tv-jakt i realtid som visas i TV4 hösten 2015.

Spring! är en rikstäckande tv-jakt i realtid som visas i TV4 hösten 2015.

Jureskog och Hellberg snackar strategi i Nyhetsmorgon

Jenny Strömstedt ringer upp kock-och kändisjagarna Johan Jureskog och Christian Hellberg direkt från jaktmarken i Borås för att ta reda på deras strategi i tv-jakten Spring!

"Man blir kock för att man inte kan stå still och vi gör ju inte det. Vi springer som två stridsvagnar in i saker och när det går dåligt så sätter vi oss ner och äter en rejäl hamburgare och så filmar vi dem."
- Berättar Hellberg när Jenny Strömstedt frågar om kockarnas strategi i Spring!

"Nej, men så här är det. Hellberg alltså, jag har aldrig sett någon som har så många kontakter i södra Sverige än han."
- Säger Jureskog om sin jagar-och kockvän Christan Hellberg angående deras jagarframgångar.

Läs allt om hur Spring! fungerar HÄR.

Redaktionens tack till tittarna: ”Tillsammans utvecklar vi framtidens TV”

Spring!-projektet började som en djärv tv-idé våren 2014 och har tillsammans med svenska tv-tittarna utvecklats till ett av TV4:s mest avancerade tv-projekt.
I oktober avslutades den första säsongen av Spring! med Springar-paret Emelie och Andreas som vinnare. Här skriver Spring-redaktionen ett tack till alla som varit med under säsongen.

LIVE: Finalen av Spring! 2015

Finalen av Spring! 2015 går av stapeln 20.00 i TV4. Läs allt om hur den spännande finalen kommer gå till här och häng med live.

Kändisarna som jagar i Spring! - Femte veckan

Snart är det dags för Tony Irving, Cecilia Ehrling, Johan Gunterberg och Christopher Martland att lägga jagarskorna på hyllan för denna gången. Den femte veckan i Spring! startar söndagen den 13 september.

Johan och Chris skakar rumpa

Det Vet Du - grabbarna Johan Gunterberg och Chris Martland visar att dom kan mer än att jaga Springare. Imitation av Tony Irving och segerviss dans visas upp i Sala innan avfärd mot Örebro.