Spring!

Spring! är en rikstäckande tv-jakt i realtid som visas i TV4 hösten 2015.

Spring! är en rikstäckande tv-jakt i realtid som visas i TV4 hösten 2015.

De klarade uppdraget med 5 sekunders marginal

Det var på håret för båda Springarparen Julius & Björn och Emelie & Andreas men efter en videogranskning klarade ett av Springarparen uppdraget.

Sista uppdraget i Hässleholm "Det mänskliga tåget" har videogranskats i efterhand då det handlade om sekunder på målsnöret.

Det slutgiltliga resultatet är att Julius & Björn klarade det sista uppdraget i Hässleholm med 5 sekunders marginal och får därmed 5000 kronor samt åka till nästa uppdragsstadstad. Tyvärr lyckades inte springarparet Emelie & Andreas av anledningen att de endast hunnit gå ett halvt varv runt stolpen innan klockan slog 19.00.

Se höjdpukter från dagens uppdrag i Hässleholm HÄR.

Redaktionens tack till tittarna: ”Tillsammans utvecklar vi framtidens TV”

Spring!-projektet började som en djärv tv-idé våren 2014 och har tillsammans med svenska tv-tittarna utvecklats till ett av TV4:s mest avancerade tv-projekt.
I oktober avslutades den första säsongen av Spring! med Springar-paret Emelie och Andreas som vinnare. Här skriver Spring-redaktionen ett tack till alla som varit med under säsongen.

LIVE: Finalen av Spring! 2015

Finalen av Spring! 2015 går av stapeln 20.00 i TV4. Läs allt om hur den spännande finalen kommer gå till här och häng med live.

Kändisarna som jagar i Spring! - Femte veckan

Snart är det dags för Tony Irving, Cecilia Ehrling, Johan Gunterberg och Christopher Martland att lägga jagarskorna på hyllan för denna gången. Den femte veckan i Spring! startar söndagen den 13 september.

Johan och Chris skakar rumpa

Det Vet Du - grabbarna Johan Gunterberg och Chris Martland visar att dom kan mer än att jaga Springare. Imitation av Tony Irving och segerviss dans visas upp i Sala innan avfärd mot Örebro.