Spring!

Spring! är en rikstäckande tv-jakt i realtid som visas i TV4 hösten 2015.

Spring! är en rikstäckande tv-jakt i realtid som visas i TV4 hösten 2015.

Här röstar du på det bästa uppdragsförslaget

Efter mängder av olika uppdragsförslag har nu tre stycken idéer valts ut av tävlingsledningen. Rösta på förslaget du vill att Springarna ska utföra onsdagen den 7 oktober.

Dubbeldejten
Springarparen ska arrangera en dubbeldejt för par som aldrig tidigare träffats och bjuda dem på en måltid.

Ovanliga djur
Springarparen ska träffa djurägare till ovanliga djur och hemma hos dem ta en bild på sig själva tillsammans med djuret. Det kan till exempel vara en hårig spindel, en ödla, en groda, en orm och en vandrande pinne.

Husdjursservice
Springarparen ska serva husdjursägare och hjälpa dem att ta hand om deras djur. De kan exempelvis rensa kattlådor, mata kaniner med morötter och frisera en pudel.

Röstningen avslutas tisdagen den 6 oktober 22.00.

Redaktionens tack till tittarna: ”Tillsammans utvecklar vi framtidens TV”

Spring!-projektet började som en djärv tv-idé våren 2014 och har tillsammans med svenska tv-tittarna utvecklats till ett av TV4:s mest avancerade tv-projekt.
I oktober avslutades den första säsongen av Spring! med Springar-paret Emelie och Andreas som vinnare. Här skriver Spring-redaktionen ett tack till alla som varit med under säsongen.

LIVE: Finalen av Spring! 2015

Finalen av Spring! 2015 går av stapeln 20.00 i TV4. Läs allt om hur den spännande finalen kommer gå till här och häng med live.

Kändisarna som jagar i Spring! - Femte veckan

Snart är det dags för Tony Irving, Cecilia Ehrling, Johan Gunterberg och Christopher Martland att lägga jagarskorna på hyllan för denna gången. Den femte veckan i Spring! startar söndagen den 13 september.

Johan och Chris skakar rumpa

Det Vet Du - grabbarna Johan Gunterberg och Chris Martland visar att dom kan mer än att jaga Springare. Imitation av Tony Irving och segerviss dans visas upp i Sala innan avfärd mot Örebro.