Början på sidans innehåll

Jenny Strömstedt

Sitt i publiken till Jenny Strömstedt

2015-10-06 • Foto: Bingo Rimér / TV4

Nu har du chansen att få se Jenny Strömstedts show på nära håll.

Direktrapportering

De gästar ”Världens viktigaste kväll – och roligaste”

PROGRAMINFORMATION
Den 3 maj är det dags för TV4:s och Unicefs årliga insamlingsgala Världens viktigaste kväll – och roligaste. Den direktsända galan leds av Jenny Strömstedt och Daniel Norberg och bjuder på humor, allvar, spännande gäster och livemusik med Sveriges musikelit.

Direktrapportering

Jenny Strömstedt och Daniel Norberg leder Världens viktigaste kväll - och roligaste

Den 4 maj är det dags för TV4:s och Unicefs årliga insamlingsgala Världens viktigaste kväll - och rolígaste. Och i år är arbetet för att skapa bättre förutsättningar för barn extra viktigt. Jenny Strömstedt och Daniel Norberg guidar tittarna genom en kväll som varvar humor och musik med barnens egna gripande berättelser.

Direktrapportering

Här är paren i tredje säsongen av Tillsammans med Strömstedts

Jenny och Niklas Strömstedt är tillbaka med en ny säsong av relationsprogrammet Tillsammans med Strömstedts. Under våren besöker de bland andra Charlotte Perrelli och Anders Jensen, Anja Pärson och Filippa Rådin och Stina Wollter och Micke Olsson Wollter för tänkvärda, ärliga och ibland smärtsamma samtal om att leva tillsammans.

Direktrapportering

Brottsjournalen – nytt kriminalprogram med Leif GW Persson och Jenny Strömstedt

TV4:s nya storsatsning Brottsjournalen leds av rutinerade superproffsen Leif GW Persson och Jenny Strömstedt. Det blir ett aktuellt veckoprogram om kriminella handlingar, om de som begår dem och varför de gör det.

- Vi kommer ta upp högaktuella brott, gamla olösta fall och göra diverse insatser ute på fältet. Det blir både folkbildande och ganska tittarvänligt tror jag, säger Leif GW Persson.

Direktrapportering

Jenny och Steffo på turné i landet – träffar partiledarna

Just nu är Jenny och Steffo ute och reser från Vittsjö i Skåne till Umeå i Västerbotten. Det nya programmet "Jenny och Steffo träffar partiledarna" har premiär i augusti.
– Det är speciellt att träffa partiledarna i de miljöer som format deras politiska övertygelse, säger Jenny Strömstedt.

Direktrapportering

Strömstedts i parsamtal med kändiseliten – först ut Persbrandt och Lundell

I helt nya TV4-programmet Tillsammans med Strömstedts träffar makarna Jenny och Niklas Strömstedt bland andra Sanna Lundell och Mikael Persbrandt för att prata om relationer. Kärlek, hopp men också tvivel och rädslor diskuteras och det blir möten med mycket känslor, skratt och igenkänning. För hur gör man för att varje dag ska kännas som den viktigaste i relationen och hur varar kärleken livet ut?

Direktrapportering

Här är kändisarna som reser i nya När och fjärran

Camilla Läckberg och Simon Sköld åker på kärleksresa till Rio medan Hasse Aro och Thomas Bodström drar på crimetrip till England. Här är kändisarna som är med i nya När och fjärran. Inspelningen drar igång den 26 september.

Direktrapportering

Dansordning och låtlista program 6

Förra veckan var det tyvärr Jonas Hallberg som tvingades lämna tävlingen. Denna veckan ska fem par bli fyra och temat är Film. Alla par ska dansa varsin dans samt ska alla dansa swing.

Direktrapportering

Dansordning och låtlista till program 5

Program 5 handlade om ett år att minnas. Det blev en hel del starka historier och fantastiska danser. Här hittar du i vilken ordning paren dansade och till vilken låt.

Direktrapportering

Jenny Strömstedt

Nyhetsmorgons stolthet går i kollegan Steffo Törnqvists fotspår och ger sig i vår in i Let's dance-bubblan för att se om hon kan slå Steffos andraplats med en vinst.

Direktrapportering

De 28 mest episka missarna i TV4:s historia

Fredagen den 9 januari kl 20:00 sänds programmet 20 år med nyårskarameller för att fira att det nu är 20 år sen Agneta Sjödin började gräva fram bloopers och bortklippt material ur TV4-arkivet. Här presenterar hon sina 28 favoriter från 1995 fram till i dag.

Direktrapportering

Jenny Strömstedt tacklar diethetsen

Är kostråd och dieter vår räddning eller står de i vägen för att lösa våra vikt- och hälsoproblem. Jenny Strömstedt tar upp ämnet tillsammans med bland andra Leif Mannerström.

Direktrapportering

Så använder UNICEF mobiltelefoner i hjälparbetet

I dagens Nyhetsmorgon hämtades Jenny Strömstedts mobiltelefon för att resa till Uganda där den ska hjälpa till i Unicefs volontärarbete. Läs mer om hur mobiltelefoner kommer till nytta i fält.

Direktrapportering

Porr i måndagens nyhetsshow

I Jenny Strömstedt måndagen 2 december grottar vi ner oss i porrens levnadsöden. Gästar gör bland andra porrskådespelaren Sanna Rough, porrkungen Berth Milton och skådespelaren Julia Dufvenius.

Direktrapportering