Spring!

Spring! är en rikstäckande tv-jakt i realtid som visas i TV4 hösten 2015.

Spring! är en rikstäckande tv-jakt i realtid som visas i TV4 hösten 2015.

LIVE: Finalen av Spring! 2015

Finalen av Spring! 2015 går av stapeln 20.00 i TV4. Läs allt om hur den spännande finalen kommer gå till här och häng med live.

Finaluppdrag - Tema "Ta ut segern i förskott"
Springarna får tre separata uppdrag och behöver inte utföra dem i någon speciell ordning. Alla uppdrag som är utförda inom uppdragstidens 60 minuter belönas med 40.000 kronor/utfört uppdrag. Allt de behöver finns i deras ryggsäckar.

Jagarna startar 15 minuter efter Springarna och kommer hela tiden att se på sin karta vart Springarna är. "5 sekunders"-filmning gäller men det behöver inte vara en smygfilmning. För varje filmning Jagarna gör förlorar Springarna 5.000 kronor från de pengar de tjänar in under finaluppdragen. Efter varje filmning måste Jagarna tillbaka till bilen och ta sikte på det andra Springarparet. Jagarna får alltså inte filma samma Springarpar två gånger i rad. 

UPPDRAGEN ÄR:

Fira med fyrverkerier
Springarna måste antända en fyrverkeripjäs på tre av fem bestämda platser.

Fira med att bli hissade av anhängare
Springarna måste bli hissade av åtta anhängare/fans iklädda deras lagfäger på tre av fem bestämda platser.

Fira med att fontänbad
Spring tio varv i fontänen mitt i en bestämd fontän med en Spring!-flagga och badtofflor.

EXTRA: Springarna får använda sig av Springtelefonerna.

Finalen kommer till sist att avgöras genom telefonomröstning.

Redaktionens tack till tittarna: ”Tillsammans utvecklar vi framtidens TV”

Spring!-projektet började som en djärv tv-idé våren 2014 och har tillsammans med svenska tv-tittarna utvecklats till ett av TV4:s mest avancerade tv-projekt.
I oktober avslutades den första säsongen av Spring! med Springar-paret Emelie och Andreas som vinnare. Här skriver Spring-redaktionen ett tack till alla som varit med under säsongen.

Kändisarna som jagar i Spring! - Femte veckan

Snart är det dags för Tony Irving, Cecilia Ehrling, Johan Gunterberg och Christopher Martland att lägga jagarskorna på hyllan för denna gången. Den femte veckan i Spring! startar söndagen den 13 september.

Johan och Chris skakar rumpa

Det Vet Du - grabbarna Johan Gunterberg och Chris Martland visar att dom kan mer än att jaga Springare. Imitation av Tony Irving och segerviss dans visas upp i Sala innan avfärd mot Örebro.