Spring!

Spring! är en rikstäckande tv-jakt i realtid som visas i TV4 hösten 2015.

Spring! är en rikstäckande tv-jakt i realtid som visas i TV4 hösten 2015.

Cecilia är vinnaren av Spring!-bilen Renault Kadjar

Här koras vinnaren som publicerat det bästa tipset under säsongen på sociala medier med att få köra Spring!-bilen i ett helt år.

Under de senaste sex veckorna har Spaningscentralen tagit emot hundratals tips genom bilder, videos, kommentarer och tweets med hashtagen #TV4Spring. Varje vecka har det bästa tipset under taggen #TV4Spring belönats med ett Spring!-kit från Telia och Sony med ett värde av 9583 kronor. Veckovinnarna har automatiskt varit med och tävlat om att få låna Spring!-bilen under ett års tid. 

Utav de sex bästa veckotipsen har nu en vinnare utsetts och får därmed köra Spring!-bilen, Renault Kadjar, i ett helt år.

Vinnare är: Cecilia Sundman från Sundsvall som lyckades filma Jagarna Staffan Olsson och Stefan Lövgren

Grattis och kör försiktigt!

/Spaningscentralen

Redaktionens tack till tittarna: ”Tillsammans utvecklar vi framtidens TV”

Spring!-projektet började som en djärv tv-idé våren 2014 och har tillsammans med svenska tv-tittarna utvecklats till ett av TV4:s mest avancerade tv-projekt.
I oktober avslutades den första säsongen av Spring! med Springar-paret Emelie och Andreas som vinnare. Här skriver Spring-redaktionen ett tack till alla som varit med under säsongen.

LIVE: Finalen av Spring! 2015

Finalen av Spring! 2015 går av stapeln 20.00 i TV4. Läs allt om hur den spännande finalen kommer gå till här och häng med live.

Kändisarna som jagar i Spring! - Femte veckan

Snart är det dags för Tony Irving, Cecilia Ehrling, Johan Gunterberg och Christopher Martland att lägga jagarskorna på hyllan för denna gången. Den femte veckan i Spring! startar söndagen den 13 september.

Johan och Chris skakar rumpa

Det Vet Du - grabbarna Johan Gunterberg och Chris Martland visar att dom kan mer än att jaga Springare. Imitation av Tony Irving och segerviss dans visas upp i Sala innan avfärd mot Örebro.