Början på sidans innehåll

Marie Serneholt leder Det stora tårtslaget i Sjuan

2015-10-21 • Foto: David Einar/TV4

Sockerblommor, penslar, och guldspray. I Sjuans nya program Det stora tårtslaget är det svårt att inte bli imponerad och inspirerad av vad deltagarna kan skapa med hjälp av bara sockerpasta och fantasi. Programledare är Marie Serneholt och tillsammans med en expertjury följer hon åtta tårtkonstnärer när de tar sig an utmanande tävlingar i avancerad tårtdesign.

The Apprentice kommer till TV4 - Gunilla von Platen leder programmet

I programmet får drivna entreprenörer tävla i att finslipa sina affärsstrategier under ledning av en framgångsrik företagsledare. I USA förknippas programmet med Donald Trump men The Apprentice är en stor internationell framgång som finns i många länder och olika versioner. För första gången kommer nu The Apprentice till Sverige och TV4. Här får vi se företagsledaren och entreprenören Gunilla von Platen leda programmet.

TV4 utvecklar ny dramaserie om Knutbyfallet

PROGRAMINFORMATION
TV4 och C More utvecklar en dramaserie som baseras på händelserna i det omtalade Knutbyfallet. Serien regisseras av Goran Kapetanović (Kalifat), med manus av Fredrik Agetoft, baserat på Jonas Bonniers roman Knutby. Den har premiär 1 november på C More och 11 november på TV4.

Hans Rosenfeldts succéroman Vargasommar blir dramaserie

TV4 och C More gör en ny dramaserie av Hans Rosenfeldts senaste succébok Vargasommar. Efter internationella framgångar med Bron och Marcella återvänder Rosenfeldt i sin nya bokserie till Sverige och Haparanda. I centrum står polisen Hannah Wester.