Så mycket bättre

Makalösa tolkningar, känslosamma berättelser och kreativa upptåg väntar när några Sveriges mest folkkära artister samlas för en sommar utöver det vanliga.

Makalösa tolkningar, känslosamma berättelser och kreativa upptåg väntar när några Sveriges mest folkkära artister samlas för en sommar utöver det vanliga.

Ison & Fille värd i Så mycket bättre 14 november

På lördag är det hip hop-duon Ison & Filles tur att stå i centrum i Så mycket bättre. Se duon i ett framträdande från 2004 i Nyhetsmorgon ovan och läs mer nedan.

Ison & Fille, 35 och 34 år. Ison Glasgow är född i USA och uppvuxen i Bredäng, Stockholm. Felipe Leiva Wenger kommer från Chile och har som sin musikpartner också växt upp i en söderort till Stockholm, Vårberg.

Ison och Fille, som båda växte upp utan pappor och lärde känna varandra i tonåren, har sedan dess skrivit musik ihop. Låten När vi glider kom 2001 och kom att bli något av ett tidigt genombrott för hip hop-duon. Låten spelades flitigt på musikkanalen ZTV och ingick i debutalbumet Vår sida av stan som släpptes årets efter. Deras popularitet har sedan dess växt sig allt starkare.

2012 vann de P3 Guld årets Hiphop/Soul och 2014 medverkande de för första gången i Allsång på Skansen. Duon har även provat på skådespelarrollen när de 2007 debuterade i SVT:s miniserie Leende guldbruna ögon. Där spelade de rapparna Carlos och Mike. De har även medverkat i serien Sverige dansar och ler.

Hösten 2012 medverkade Ison som jurymedlem i talangtävlingen X Factor i TV4. I och med sin medverkan i Så mycket bättre kommer Ison & Fille blir den första duon i programmets historia.

Loreen - Du är min man

Loreen tolkar Helen Sjöholm/Benny Andersson - Du är min man i Så mycket bättre 2020.

Loreen - Alice

Loreen tolkar Plura/Eldkvarn - Alice i Så mycket bättre 2020.

Ana Diaz - Regnet

Ana Diaz tolkar Newkid - Jag gråter bara i regnet i Så mycket bättre 2020.

Newkid - Starkare

Newkid tolkar Ana Diaz "Starkare" i Så mycket bättre 2020.