Extern länk
Början på sidans innehåll

Idol

Idol är tillbaka som vanligt i höst - men redan nu är det dags att söka! Skicka in din audition digitalt och starta din Idol-resa redan idag. Idol är tillbaka som vanligt i höst - men redan nu är det dags att ...

Titta på TV4 Play
Sociala medier:

Sponsorer

SwedbankOLWMaxCloetta

Gabriel Fontana tog revansch i Idol-finalen i Globen

Gabriel Fontana sökte till Idol 2015 men fick ingen guldbiljett av Idol-juryn. Det här gillade inte humorgruppen De Vet Du som hittat en oanad talang hos Gabriel. I Idol-finalen 2015 fick han sin revansch och framförde sin debutsingel "Eu Sou Do Brasil".

Uppdaterad: Publicerad: Foto: Foto: Rickard L Eriksson

Gabriel Fontana spelade sin låt live i Globen.

Lyssna på "Eu Sou Do Brasil" på Spotify. Klicka här!

Följ Gabriel Fontana i sociala medierna Instagram, Facebook och Twitter.

Gabriel fick Revansch i Idol Sverige

De var under Idol Extra som vi fick följa Gabriel Fontanas resa till en revansch. Humorgruppen De Vet Du coachade Gabriel till en alternativ artistkarriär.
- Det finns så många sköna typer som inte går vidare. Älskvärda karaktärer som kanske inte har sångrösten för att bli Idol-vinnare, men vi älskar dem och ska göra allt vi kan för att de ska få en ny chans! Vi kommer fostra och ge dem en intensivkurs i sång, look, dans och framför allt: att kasta sig ut och våga, berättade Johan Gunterberg och Christopher Martland från De Vet Du.

I spellistan nedan kan du se alla avsnitt med "Idol Revanschen".

De Vet Du är kända för sina framgångsrika och humoristiska musikvideos som genererat miljontals visningar på Youtube. Deras utmaning i Idol Revanschen var att coacha en av idolaspiranterna till en revansch. I olika moment och tester formades en ny talang som fick framföra sin nya hit i ett fullsatt Globen.

Idol-redaktionen