Fredagar 20.00

Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Gabriel Fontana tog revansch i Idol-finalen i Globen

Gabriel Fontana sökte till Idol 2015 men fick ingen guldbiljett av Idol-juryn. Det här gillade inte humorgruppen De Vet Du som hittat en oanad talang hos Gabriel. I Idol-finalen 2015 fick han sin revansch och framförde sin debutsingel "Eu Sou Do Brasil".

Gabriel Fontana spelade sin låt live i Globen.

Lyssna på "Eu Sou Do Brasil" på Spotify. Klicka här!

Följ Gabriel Fontana i sociala medierna Instagram, Facebook och Twitter.

Gabriel fick Revansch i Idol Sverige

De var under Idol Extra som vi fick följa Gabriel Fontanas resa till en revansch. Humorgruppen De Vet Du coachade Gabriel till en alternativ artistkarriär.
- Det finns så många sköna typer som inte går vidare. Älskvärda karaktärer som kanske inte har sångrösten för att bli Idol-vinnare, men vi älskar dem och ska göra allt vi kan för att de ska få en ny chans! Vi kommer fostra och ge dem en intensivkurs i sång, look, dans och framför allt: att kasta sig ut och våga, berättade Johan Gunterberg och Christopher Martland från De Vet Du.

I spellistan nedan kan du se alla avsnitt med "Idol Revanschen".

De Vet Du är kända för sina framgångsrika och humoristiska musikvideos som genererat miljontals visningar på Youtube. Deras utmaning i Idol Revanschen var att coacha en av idolaspiranterna till en revansch. I olika moment och tester formades en ny talang som fick framföra sin nya hit i ett fullsatt Globen.

Historisk Idolfinal

Efter semifinalen står det klart att vi har en historisk Idolfinal framför oss. Nadja Holm och Paulina Pancenkov gör upp om att bli Sveriges nästa Idol.

Idolpodden del 10 - Det stora finalavsnittet

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av finalisterna Nadja Holm och Paulina Pancenkov. Vi får höra allt om vad finalisterna tänker kring Idolfinalen, vad de tycker om varandra och vad som skiljer dem åt.