Så mycket bättre

Makalösa tolkningar, känslosamma berättelser och kreativa upptåg väntar när några Sveriges mest folkkära artister samlas för en sommar utöver det vanliga.

Makalösa tolkningar, känslosamma berättelser och kreativa upptåg väntar när några Sveriges mest folkkära artister samlas för en sommar utöver det vanliga.

Upplev Så mycket bättre inifrån - i 360/virtual reality

Slå dig ner vid middagsbordet med Strömstedt och Bryant - och se ett framträdande i Så mycket bättre inifrån. Med virtual reality kan du uppleva musikmagin på ett helt nytt sätt.

TV4 genomförde under hösten flera testsändningar för att i framtiden kunna erbjuda 360-video, som tekniken också kallas, från TV4:s största format. Idol Sverige i TV4 var först ut med att experimentera med den nya tekniken

Du bestämmer själv om du vill se 360-video i mobilen, desktop eller via virtuella glasögon.

Så fungerar 360-video (Virtual reality)

En speciell kamera med 6 linser fångar allt i 360° i rummet. Denna film spelas sedan upp i en spelare på din dator eller i mobil där du själv väljer vad du vill titta på i rummet.

Man kan snurra runt i Idol-studion i såväl mobilen som i datorn. Titta på juryn, snurra runt och titta vem som sitter i publiken, kolla artisten på scenen och tekniken runtom. Du blir bildproducenten och kameramannen! TV4 360 är det ultimata alternativet till en publikbiljett.

Loreen - Du är min man

Loreen tolkar Helen Sjöholm/Benny Andersson - Du är min man i Så mycket bättre 2020.

Loreen - Alice

Loreen tolkar Plura/Eldkvarn - Alice i Så mycket bättre 2020.

Ana Diaz - Regnet

Ana Diaz tolkar Newkid - Jag gråter bara i regnet i Så mycket bättre 2020.

Newkid - Starkare

Newkid tolkar Ana Diaz "Starkare" i Så mycket bättre 2020.