Extern länk
Början på sidans innehåll

Så mycket bättre

Så mycket bättre

Makalösa tolkningar, känslosamma berättelser och kreativa upptåg väntar när några Sveriges mest folkkära artister samlas för en sommar utöver det vanliga. Makalösa tolkningar och känslosamma berättelser från folkkära artister

Upplev Så mycket bättre inifrån - i 360/virtual reality

Slå dig ner vid middagsbordet med Strömstedt och Bryant - och se ett framträdande i Så mycket bättre inifrån. Med virtual reality kan du uppleva musikmagin på ett helt nytt sätt.

Uppdaterad: Publicerad:

TV4 genomförde under hösten flera testsändningar för att i framtiden kunna erbjuda 360-video, som tekniken också kallas, från TV4:s största format. Idol Sverige i TV4 var först ut med att experimentera med den nya tekniken

Du bestämmer själv om du vill se 360-video i mobilen, desktop eller via virtuella glasögon.

Så fungerar 360-video (Virtual reality)

En speciell kamera med 6 linser fångar allt i 360° i rummet. Denna film spelas sedan upp i en spelare på din dator eller i mobil där du själv väljer vad du vill titta på i rummet.

Man kan snurra runt i Idol-studion i såväl mobilen som i datorn. Titta på juryn, snurra runt och titta vem som sitter i publiken, kolla artisten på scenen och tekniken runtom. Du blir bildproducenten och kameramannen! TV4 360 är det ultimata alternativet till en publikbiljett.