Päron i solen

Tretton singelföräldrar söker efter kärleken på soliga Gran Canaria. Tillsammans på resan är dock deras barn som med skräckblandad förtjusning försöker hjälpa till med dejtandet.

Det här är Linn Palm i Päron i solen

Linn Palm är tillsammans med döttrarna Emmy och Saga med i programmet Päron i solen.

Linn Palm är 41 år gammal och döttrarna Emmy är 14 år och Saga 18 år. De bor i Borås och Linn arbetar som chefsassistent.

 

Linn, Emmy och Saga har stor passion för mat och älskar kulinariska upplevelser. En mysig hemmakväll när man umgås med sin familj eller

bara kelar med katten är Linns melodi.

Maria och Johnny diskuterar framtiden

Sista kvällen skålar Maria och Johnny för den tid de har haft tillsammans, och pratar om hur framtiden kommer att se ut.

Amie fixar karaokekväll

Det blir sång, dans och skratt när familjerna samlas för sista kvällen på Gran Canaria.

Ungdomarna förklarar vattenkrig mot föräldrarna

Föräldrarna tror att barnen har fixat något mysigt åt sina föräldrar - men så är inte fallet. Den lugna kvällen med middag slutar i krig mellan barnen och föräldrarna.

Amie testar Andreas smärttröskel

Tidigare har Amie uppvaktat Andreas. Nu är det dags för Andreas att uppvakta Amie - hon blir väldigt glad över vad de ska göra.

Linn ratar Johan

Linn och Johan har varit på G ett tag men Linn har märkt att Johan varit på en av de andra mammorna.

Maria pratar allvar med dottern Thelma

Thelma känner svartsjukan lura i skuggorna och mamma Maria sätter sig med henne för att försäkra henne om att ingen kan ta hennes barns plats.

Gran Canarias hunk ger Anders dejting-tips

Anders tycker inte att han är så bra på att dejta. Han menar att det är svårt att hitta kärleken, speciellt när man inte vet var man ska leta. HAn har därför sökt efter lite hjälp.

Alla i chock när Johnny visar sin stora talang

När familjerna är ute och äter visar Johnny upp en ny talang som ingen visste att han hade. Maria är den som blir extra glad och överraskad - det hela avslutas med en kyss.

Johan i tårar på utflykt med döttrarna

Det blir en känslosam utflykt för Johan när han tar med sig sina döttrar till kyrkan där han och döttrarnas mamma en gång gifte sig.