Anton Hysén, Alexander Hermansson, Alexandra Bring och Malin Moström är med i Gladiatorerna special 30 januari 20:00 i TV4

Fördetta fotbollsstjärnan Malin Moström möter bloggaren och träningsprofilen Alexandra Bring och fotbollsspelaren Anton Hysén möter programledaren Alexander ”Rackaralex” Hermansson i Gladiatorerna special den 30 januari 20:00 i TV4.

-  Jag har sett dem som hjältar. Det är en dröm som går i uppfyllelse att ställas mot gladiatorerna, säger Anton Hysén.

Även i år tjuvstartar Gladiatorerna upp säsongen genom att bjuda på en härlig kändisspecial. Lördag den 30 januari klockan 20.00 i TV4 är det fotbollsprofilerna Anton Hysén och Malin Moström som tävlar mot webprofilerna Alexander Hermansson och Alexandra Bring.

Veteranen Malin Moströms har 113 landskamper i ryggen medan Alexandra Bring bloggar om hälsa och är en träningsprofil. De jämngamla tävlande på herrsidan har båda två tidigare även tävlat i Let’s dance. Alexander kom fyra under sin säsong medan Anton Hysén lyckades med bedriften att vinna både sin egen säsong och jubileumssäsongen. Kändisarna gör upp i fem grenar och möts slutligen i den klassiska hinderbanan.

-  Det är ballt att möta gladiatorerna eftersom jag såg upp till dem så mycket när jag var yngre. Dem är på fysisk topp så det är väldigt kul att ställas mot dem, säger Anton Hysén.

Programledare är Gry Forssell som precis som förra året får hjälp av backstage-reportern Anders Timell. Grenarna döms av huvuddomaren Ulf Rådbjer. Expertkommentatorer är Niklas Wikegård och Jesper Hussfelt.

Gladiatorernas ordinarie säsong startar 19 mars klockan 20.00 i TV4. 

Här står arenan blickstilla

Så här stilla har ni aldrig sett gladiatorerna förut. Speciell stämning när arenan stanande till under drygt en minut.

Här blir Valkyria tacklad av utmanaren

Vad är det som gör gladiatorn Valkyria så upprörd? Utmanaren Ida Ståhlspets har en speciell teknik som visar sig vara mycket framgångsrik.

Gladiatorernas häftigaste entréer

Ibland räcker det inte med svällande muskler och stenhårda blickar för att skrämma utmanarna. Här är gladiatorerna som gjort det lilla extra för att sätta sig i respekt hos motståndarna!