Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Nadja Holm vinnare av Idol 2020

Nadja Holm står som vinnare av Idol 2020 efter en final mot Paulina Pancenkov.

Vinnaren av Idol 2020 är Nadja Holm där hon i en spännande Idolfinal i tre ronder vann över Paulina Pancenkov.

Med sin version av Freedom, Never enough och vinnarlåten Used to me.

Nadja Holm från Piteå sökte till Idol i Sundsvall och fick Kisthi Tomita att utbrista sitt patenterade:

- Hallelujah!

I slutaudition fortsatte Nadja Holm att leverera trots att hon hade en förmåga att tappa text enligt henne själv och Alexander Kronlund lämnade personligen över det glada beskedet att Nadja Holm gått vidare till Idols kvalvecka.


Där övertygade hon Idoljuryn och er tittare med Breathin’ och Unbreak my heart. Nadja Holm har sedan fortsatt att leverera i Idols fredagsfinaler och hon har visat prov på att hon behärskar många olika genrer. 

Hon har imponerat på Idoljuryn och tittarna både från hotellrummet med bland annat Freedom och från Idolscenen med Show me how you burlesque, Finesse (Remix), Thunderstruck, Listen, Something’s got a hold of me, I who had nothing, Never forget you och Greedy.

Sök till Idol 2021!

PROGRAMINFORMATION
Redan nu kan du söka till Idol 2021 - eller tipsa oss om en vän.

Historisk Idolfinal

Efter semifinalen står det klart att vi har en historisk Idolfinal framför oss. Nadja Holm och Paulina Pancenkov gör upp om att bli Sveriges nästa Idol.

Besvikelse över uppskjuten vaccination: ”Det är tråkigt”

Sverige kommer inte klara att erbjuda alla vaccin under första halvåret i år. Idag berättade regeringen om att man ger upp målet om vaccination till midsommar. Nu siktar man istället på att alla över 18 ska ha fått en första dos till mitten av augusti. Det här möts av frustration från regioner och kommuner och besvikelse bland unga, blanda andra Eduard von Seth.

Idolpodden del 10 - Det stora finalavsnittet

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av finalisterna Nadja Holm och Paulina Pancenkov. Vi får höra allt om vad finalisterna tänker kring Idolfinalen, vad de tycker om varandra och vad som skiljer dem åt.