Polisen bekräftar: Maskerade män skulle attackera flyktingbarn

Uppåt 100 svartklädda och maskerade män drabbade samman med väktare och polis i centrala Stockholm på fredagskvällen.

Polisen hade redan på förhand fått information om att personer med koppling till olika fotbollsfirmor skulle samlas i Stockholm på kvällen. Och kravallutrustad polis kommenderades ut för att möta de olika grupperna.

- Polisen har kommit i kontakt med dem vid olika tillfällen och har främst splittrat dem. Sedan har det här lugnat ned sig efter en timme cirka, säger Fredrik Nylén vid Citypolisen.

Före attacken ska rasistiska flygblad med rubriken "Det är nog nu!" ha spridits, riktat mot "gatubarnen" vid Centralen. En poliskälla uppger för Aftonbladet att de grupper som rörde sig i city bestod av såväl fotbollshuliganer som nazister.

Två knivskärningar i natt - polisen utreder samband

En man knivskars svårt utanför en restaurang i stadsdelen Flemingsberg i Huddinge under fredagskvällen. Strax efter det första larmet tog sig en annan knivhuggen man in på en bensinmack i samma område. Polisen misstänker nu att det kan finns ett samband mellan de skadade männen. .

Äldre par döda i villabrand

Ett par i 80-årsåldern omkom i en villabrand i norra Borlänge igår kväll. När räddningstjänsten kom fram till området Tallmoheden var det en fullt utvecklad brand.

Paus i Brexitförhandlingarna efter oenigheter

Brexitförhandlingarna om vilka villkor som ska gälla från den 1 januari, pausas. Parterna meddelar att det fortfarande råder betydande meningsskiljaktigheter, bland annat om handel, fiske och andra samarbeten över Engelska kanalen.

Program från TV4