Malou Efter tio

Malou von Sivers bjuder på långa intervjuer, starka berättelser, nyfikna frågor och engagerande diskussioner och teman som tar upp allt från stamcellsforskning till kärlek. Det blir politik, medicin, hälsa och kultur i en halsbrytande blandning.

Malou von Sivers bjuder på långa intervjuer, starka berättelser, nyfikna frågor och engagerande diskussioner och teman som tar upp allt från stamcellsforskning till kärlek. Det blir politik, medicin, hälsa och kultur i en halsbrytande blandning.

Programinnehåll måndag 22 februari

Malou Efter tio måndag 15 februari i TV4. Programinnehåll med reservation för ändringar.

Kl.10.00 Anna från ”Mot alla odds” har varit synskadad sedan födseln, men fick ändå en chock när sonen ärvde hennes synfel.  

Anna von Koch föddes med grå starr och ser idag bara 16 procent med linser. Det har varken varit ett problem i karriären, som journalist, eller i kärleksförhållanden. Men när hon förstod att sonen Axel skulle födas med samma synfel bröt hon ihop totalt.

Kl.10.22 TEMA: ”Sprickor i systerskapet”: om varför mammor spottar på andra mammor 

Camilla Läckberg, Cissi Wallin och Petra Mede är alla exempel på mammor som fått hård kritik av andra mammor för att de satsar på karriären eller väljer att inte amma. Journalisterna Joakim Lamotte och Annika Leone som båda är föräldrar och skriver om föräldraskap, diskuterar varför kvinnor bespottas i sin föräldraroll medan män hyllas bara de tar ut föräldraledighet.

Kl.10.42 Programledaren Soraya Lavasani börjar resan mot bröllopsfiguren
Soraya Lavasani som är programledare för TV4 Nyheterna och Nyhetsmorgon ska gifta sig i september och vill forma kroppen för att vara så snygg som möjligt på sin stora dag, men vill också bygga upp en bra hälsa på lång sikt. PT Michael Angress kommer att stå vid hennes sida under våren då vi får följa hennes resa. 

Kl.10.59 Ta tillbaka sexlusten i din stressade vardag

Ligg fyra gånger i veckan och få bättre hy, minska depressioner med orgasmer, använd värmande kräm för en bättre sexupplevelse. Tipsen för att väcka upp en sovande sexlust är många och kan vara stressande. Vi prövar myterna och produkterna som säger sig kunna göra oss kåtare.

Kl.11.16 Jane Austen, John F Kennedy och Linda Skugge drabbades alla av den svåra sjukdomen som få vet om.

Madelene Karlsson blev så sjuk att hon till slut bara kunde ligga till sängs och vägde 38 kilo. Trots det kunde inte läkarna hitta felet. Efter tre år fick hon diagnosen Addisons sjukdom.

Kl.11.35: Tack för idag!

http://www.facebook.com/Maloueftertio
http://www.twitter.com/Maloueftertio
http://www.instagram.com/Maloueftertio
http://www.youtube.com/maloueftertio