Lördagar 20:00

Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Ewa Fröling till Let's Dance 2016

Vi kan avslöja ännu en deltagare till årets upplaga av Let's dance: Ewa Fröling!

Skådespelaren och den internationella fotomodellen sätter klös på Let's dance i vår.

Ewa Fröling är knappast ett obekant namn för svenska folket. Vi har sett henne både på teaterscenen och vita duken sedan debuten 1974 på Stockholms Stadsteater i "Jösses flickor". Fröling var under en längre perioden knuten till Dramaten, där hon medverkade i bland annat Ingmar Bergmans "Kung Lear" som hade premiär 1984.

På bioduken har många sett henne i Bergman-klassikern "Fanny och Alexander", "Män som hatar kvinnor" och i ytterligare ett femtiotal filmer. I vår ser vi henne i en bestämd tango, en eldig cha cha och kanske en gnistrande samba. 

Här utses vinnaren av Let’s dance 2021

Finalparen har gett max av sig själva i tre danser och vi har fått se en sprakande dansshow. Juryns poäng är utdelade och det är dags att redovisa tittarnas röster. Vem vinner Let’s dance 2021 och får lyfta glasskon?

Filip Lamprecht vinner Let’s dance 2021

Efter kanske Let’s dance mest jämna final någonsin är det Filip som vinner årets final och får lyfta glasskon.
– Jag har inga ord. Jag har så tacksam, säger Filip.

Keyyo & Hugo utmanas av juryn med en samba

I premiären av Let’s dance 2021 dansade Keyyo & Hugo samba till Sias “The Greatest”. Nu utmanar juryn dem att dansa om den i semifinalen av Let’s dance 2021.

Här antar Anis & Katja juryns quick step-utmaning

Det är juryns kväll i Let’s dance och de har därmed bestämt att Anis & Katja ska få dansa om sin quick step som de gjorde i premiären av Let’s dance. De dansar till “Blinding Lights” av The Weekend.

Michel Tornéus åker ur Let’s dance i kvartsfinalen

Efter en kvartsfinal med otroligt hög nivå, en helt ny utmaning och spännande duell blev det Michel som fick lämna Let's dance.
- Jag har haft jättekul så det känns tråkigt att behöva lämna, sa Michel Tornéus som dansar med Jasmine Takács.