Extern länk
Början på sidans innehåll

De vet du - Livet

De vet du - Livet

Följ med ett av Sveriges mest bokade band och Sveriges mest följda musikgrupp på nätet i deras galna vardag. Allt från att följa med på spelning, jobb, fest, basket och utlandsresor.Följ med ett av Sveriges mest bokade band och Sveriges mest följda ...

De Vet Du – Livet

Succégruppen De Vet Du intar TV4 Play! I "De Vet Du - Livet" får vi följa deras galna vardag med turné, fester och utlandsresor.

Häng med De Vet Du, ett av Sveriges mest bokade band med en enorm publik på nätet, i deras galna vardag. I nya serien får tittarna följa med på turné, på jobbet som skivbolagsbossar, fester och utlandsresor. Tittarna får bland annat att veta hur det är att ha kärlekstrubbel om man heter Tor Wallin och allt om hur det är att vara popstjärna i den nya digitala världen.

Ensemblen bildades 2011 av barndomsvännerna Johan Gunterberg, Christopher Martland, Tor Wallin och DJ HUNK och är idag bland Sveriges största humor- och musikartister. De har över 30 miljoner visningar på Youtube tack vare succéer som Swag I Skogen och Fy Fan Va Stek som också var den tredje mest sedda videon på Youtube i Sverige 2015.

– Det här är en sak vi har velat göra länge och som folk skriver till oss varje dag om! Men det är inte förrän nu vi känner att en TV-kanal ger oss så pass fria händer så att vi kan göra en äkta serie om vår vardag istället för att göra en fake-reality med MANUS och sånt, säger De Vet Du.

Streama De vet du - Livet på TV4 Play