Början på sidans innehåll

Så sänder TV4-Gruppen Hockey-VM 2016

2016-04-30

Den 6 – 22 maj är det dags att vända blickarna österut när det är dags för Hockey-VM 2016 att avgöras i Ryssland. Moskva och St Petersburg står som spelplatser för mästerskapet och för alla hockey-älskare blir maj årets allra bästa månad då TV4 Gruppen sänder samtliga 64 matcher från turneringen.

På plats i Ryssland i studion för att bevaka mästerskapet finns Peter Jihde och Niklas Wikegård som ska guida tittarna.

TV4 mönstrar en stark startuppställning i Moskva med Lasse Granqvist, Ida Björnstad, Sanny Lindström, Johan Edlund och Petter Rönnqvist. På plats i St Petersburg finns Lena Sundström och Arto Blomsten.

Samtliga matcher sänds digitalt på C More.se och i C Mores app.

Kina-experten Jojje Olsson riktar skarp kritik mot IOK: "Spelar med i Kinas propaganda"

5 min 19 sek

Internationella Olympiska Kommittén har pratat med Peng Shuai som länge var försvunnen i Kina. Men videon har ifrågasatts och Jojje Olsson menar att det är en åtgärd som Kina ofta använder sig av där personer mer eller mindre tvingas vittna enligt regimens villkor.
- Det är inte att lita på, säger Olsson som är journalist som länge rapporterat om Kinas politik.

Lerby är sensationen i Sveriges VM-trupp

3 min 57 sek

På fredag spelar Sverige sin första matchen i handbolls-VM i Spanien. Lugi-spelaren Clara Lerby fick i sista stund en VM-plats, trots att hon nyss kommit tillbaka efter en korsbandsskada.

Zlatan med läckert frisparksmål

51 sek

Målformen håller i sig för Zlatan Ibrahimovic. Borta mot Genoa fick Milan frispark en bit utanför straffområdet som svensken tog hand om på bästa vis.