Extern länk
Början på sidans innehåll

Let's dance junior

Let's dance junior

Samma drama, glamour och spänning som i stora Let's dance men med hälften så långa tävlande. Let's dance junior är programmet där tio modiga barn lär sig tiodans av jämnåriga proffsdansare.Samma drama, glamour och spänning som i stora Let's dance men med h...

Vi viker oss för tittarnas krav – visar Let’s dance junior i TV4

I sommar kommer TV4 Plays jättesatsning Let’s dance junior att sändas linjärt i TV4. Programmet där kändisbarn tävlar i dans har hyllats av tittarna. Bara premiärprogrammet har haft över 360 000 startade strömmar men många har önskat att även få se dansjuniorerna i TV4.

Uppdaterad: Publicerad:

”Skandal att det inte sänds på vanliga kanalen! Såg några program idag på TV4 Play och det är SÅ underhållande.” Så skriver Annette på TV4:s Facebooksida i en ganska typisk kommentar.

 – Vi har blivit fullkomligt överösta av samtal, mejl och även kommentarer i sociala medier. Väldigt många tittare har önskat att detta TV4 Play-exklusiva program även ska visas i TV4. Så nu viker vi oss för tittarnas krav. Let’s dance junior kommer visas på bästa sändningstid på TV4, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent, och fortsätter:

 – Vi är alltid lyhörda för tittarnas önskemål. Och vill de se Let’s dance junior ska de få se Let’s dance junior.

Marie Serneholt och Morgan Alling leder programmet och stöttar barnen i deras dansutveckling. Varje vecka kan vi se de unga dansarna göra sitt yttersta för att imponera på den hårda men rättvisa juryn med Tony Irving, Ann Wilson och Cecilia Lazar. Let’s dance junior kommer att sändas på fredagar i TV4 från och med 8 juli kl. 20:00. Men vi stänger så klart inga dörrar på TV4 Play.

– Programmet kommer fortsätta att finnas på TV4 Play för den som eventuellt missar TV4-sändingen i sommar, avslutar Hans Abrahamsson.