Början på sidans innehåll

Svenska hip hop-bandet Movits! gör internationell succé

2016-06-114 min 48 sek

För några år sedan slog svenska hip hop-bandet Movits! igenom över en natt i USA när de fick vara med i en amerikansk tv-show. Efter det toppade Movits amerikanska iTunes i kategorin hiphop, trots att amerikanarna inte förstod ett enda ord av deras svenska texter. I sommar ger de sig ut på Sverigeturné.

Munskydd på för SAS-resenärer

44 sek

Den ökade smittspridningen börjar göra sig påtaglig – de som flyger med SAS måste snart sätta på sig munskydd. TV4 Nyheternas Matilda Boza säger att det gäller resenärer inom Skandinavien från och med söndag.

Här är programledarnas mest spelade låtar på Spotify

1 min 24 sek

En snackis de senaste dagarna är Spotifys tjänst där du kan se vilka låtar och artister du spelat mest under år 2021. Soraya, Anders, Matilda och Madeleine avslöjar vilka som är deras mest spelade låtar och artister.

Trumps namn dyker upp i Epstein-rättegången

3 min 58 sek

Just nu pågår en av de mest bevakade rättegångarna i USAs historia när societetskvinnan Ghislaine Maxwell, som misstänks för inblandning i sexbrottshärvan kring miljardären Jeffrey Epstein ställs inför rätta. Maxwell är misstänkt för att ha deltagit i övergrepp och försett Epstein med unga flickor, men hon nekar till anklagelserna. Dessutom har Donald Trumps namn dykt upp i rättegången, men han är inte misstänkt för något brott, säger Stefan Borg, USA-korrespondent TV4 Nyheterna.