Extern länk
Början på sidans innehåll

Hur svårt kan det va?

Här ger en barnpanel sin syn på vuxnas problem och ger direkta och inte helt konventionella lösningar. Det blir överraskande diskussioner som varvas med sketcher och inslag. Här ger en barnpanel sin syn på vuxnas problem och ger direkta och ...

Peter Settman leder nytt program i TV4

Våren 2017 börjar det nya programmet Hur svårt kan det va? som leds av Peter Settman. Där guidar Peter en klarsynt, rolig och kvicktänkt barnpanel som ger sin syn på vuxnas problem och erbjuder direkta, och inte helt konventionella, lösningar. Överraskande, ärliga och underhållande diskussioner från barnens perspektiv varvas med roliga sketcher och inslag.

Uppdaterad: Publicerad: Foto: TV4

Vi vuxna har en tendens att krångla till livet. Kanske blir världen lite mer begriplig om vi ser den genom barns ögon? I Hur svårt kan det va? tar Peter Settman och en lösningsorienterad barnpanel sig an vuxenvärldens dilemman och problem, stora som små.

- Är man i en studio med en massa barn kan ju vad som helst hända, det känns lite som att åka slalom med förbundna ögon. Barn har liksom inget filter utan säger exakt vad de tycker och det är ju det som är så himla underbart, säger Peter Settman.
I Hur svårt kan det va? står barnens insikter i fokus när oväntade diskussioner varvas med sketcher. För Peter Settman innebär programmet debut som programledare i TV4.
- Peter är en av landets främsta programledare med en imponerande humoristisk träffsäkerhet och kvicktänkthet som bådar för väldigt underhållande situationer i samtal med barnen i programmet. Vi är väldigt glada att han gör Hur svårt kan det va? tillsammans med oss, säger Fredrik Arefalk, kanalchef TV4-gruppen.

Programmet produceras av Baluba och har premiär under våren 2017 i TV4.