Sök till Gladiatorerna

Nu är det klart att vi spelar in en ny säsong av Gladiatorerna under ledning av Gry Forssell. Inspelningarna sker i Sundsvall i november 2016 och nu kan alla som tror sig ha vad som krävs för att vinna Sveriges tuffaste tävling ansöka.

I november får nya utmanare chansen att träda in i gladiatorarenan i Sundsvall då TV4 spelar in en ny säsong av Gladiatorerna. Under ledning av Gry Forssell får de sätta sina magmuskler och sin mjölksyra på prov mot gladiatorerna. Därför söker vi efter nya utmanare som är tillräckligt våghalsiga att ta sig an Sveriges tuffaste tävling.

Nu söker vi deltagare i riktig toppform som kan ge våra Gladiatorer en riktig utmaning, missa inte chansen att delta i Sveriges mest fysiska underhållningsprogram.

Klicka här för att ansöka! 

Sista ansökningsdag är onsdag 31 augusti 2016. Mer information om publikbiljetter till inspelningarna släpps senare i höst. 

Streama Gladiatorerna gratis på TV4 Play. 

Här står arenan blickstilla

Så här stilla har ni aldrig sett gladiatorerna förut. Speciell stämning när arenan stanande till under drygt en minut.

Här blir Valkyria tacklad av utmanaren

Vad är det som gör gladiatorn Valkyria så upprörd? Utmanaren Ida Ståhlspets har en speciell teknik som visar sig vara mycket framgångsrik.

Gladiatorernas häftigaste entréer

Ibland räcker det inte med svällande muskler och stenhårda blickar för att skrämma utmanarna. Här är gladiatorerna som gjort det lilla extra för att sätta sig i respekt hos motståndarna!