Camping queens

Dans- och tv-profilen Tony Irving vill visa stylisten Jonas Hallberg hur vacker sommaren i Sverige kan vara när de ger sig ut på en husbilssemester tillsammans. Längs vägen stannar de till hos både kända och okända människor.

Dans- och tv-profilen Tony Irving vill visa stylisten Jonas Hallberg hur vacker sommaren i Sverige kan vara när de ger sig ut på en husbilssemester tillsammans. Längs vägen stannar de till hos både kända och okända människor.

Tipsa Tony Irving och Jonas Hallberg om somriga saker att hitta på i närheten av dig!

Nu ger sig Tony Irving och Jonas Hallberg ut på ännu en oförglömlig husbilssemester genom Sverige. Snart besöker de till en plats nära dig och då vill de förstås ha dina bästa tips kring somriga saker att göra och uppleva.

Det kan handla om allt ifrån roliga aktiviteter, vackra platser, sammankomster av alla de slag, och intressanta människor som bor i din närhet… Helt enkelt saker du gillar att göra på sommaren och tycker att de inte får missa på sin resa!

Ta chansen och hjälp våra campande vänner att få en ännu bättre husbilssemester den här sommaren med just dina tips, och passa på att träffa dem när de kommer till en plats nära dig!

Just nu är Tony och Jonas i full gång med att planera sin husbilssemester – så tveka inte utan skriv ihop dina bästa tips redan idag och skicka in camping@tv4.se

Här är Jonas och Tonys reseschema:
Hälsingland, 28-29 juli
Öland, 1-2 augusti
Skåne, 3-4 augusti
Dalarna, 15-16 augusti
Göteborg, 22-23 augusti
Västergötland, 24-25 augusti

Trevlig sommar!

"Oscar Zia, du var LAT!"

Jonas och Tony har lite olika åsikter på hur hårt Oscar Zia kämpade i Let's dance..!

Kubb med Anton och Glenn Hysén

Det är givetvis på blodigt allvar när det är dags för kubb. Vilket lag vinner - far och son Hysén eller våra queens? Camping queens avsnitt 4.

Jonas och Tony målar av nakenmodell

Det blir minst sagt fnissigt när Jonas och Tony testar på att måla av en nakenmodell tillsammans med hårdrockaren Joackim Cans. Camping queens avsnitt 3.

Allsång med Samir och Viktor

Artistduon Samir och Viktor hänger med i husbilen och drar igång allsång med låten "Bada nakna". Camping queens avsnitt 2.

Jonas mörkar party för Tony

Jonas hävdar att han fastnat i trafiken när Tony står och väntar på honom. Men stämmer det verkligen? Camping queens avsnitt 1.

"Det är en galen resa genom Sverige"

På måndag är det äntligen säsongsstart för Camping queens med härliga Jonas Hallberg och Tony Irving. Vi bad duon berätta lite om deras sommaräventyr och alla härliga gäster.