Talang

Här dammsuger vi Sverige på häpnadsväckande begåvningar i jakt på Sveriges nästa stora talang. I juryn finns en färgstark kvartett med olika personligheter och åsikter. Allt för att hitta landets vassaste och mest imponerande underhållare!

Här är Talang-juryn

Alexander Bard, Karin ”Kakan” Hermansson, David Batra och LaGaylia Frazier är kvartetten som tar plats i Talang-juryn när det är dags att hitta Sveriges nästa stora underhållningsstjärna. Med inspelningsstart i höst finns det fortfarande möjlighet för landets förmågor att söka och få chansen att visa upp sin begåvning för den färgstarka juryn.

Det är ett spännande gäng med starka personligheter och åsikter som tar plats bakom jurybordet när Sveriges alla talanger får chansen att visa vad de går för.

- Vi vill ta Talang till en helt ny nivå och jag är otroligt stolt över vår jury och jag tror både publiken och talangerna har något alldeles speciellt att vänta sig av dem i programmet. Den här gruppen har ett stort underhållningsvärde i sig - de är kunniga, roliga, vassa och bjussiga. Det kommer bli nåt alldeles extra, säger Lotta Andersson, exekutiv producent på TV4. 

Tillsammans kommer juryn, med sin gemensamma breda erfarenhet i underhållningsbranschen, ta sig an landets alla hoppfulla begåvningar. 

Här är juryn:

Alexander Bard, filosof, författare och musikproducent. 
- När jag såg helheten: det världsunika tv-formatet, att TV4 satsar med själ och hjärta, de urtrevliga programledarna, det proffsiga produktionsbolaget och som grädde på moset den fullständigt bisarra jurysammansättningen, så fanns det ingenting annat för Alexander Bard att göra än att tacka ja till jobbet i Talangjuryn. Räkna med mig! säger Alexander.

Karin ”Kakan” Hermansson, konstnär och programledare.
- Det här ska bli så jäkla fett och framför allt spännande och kul. Jag hoppas få se allt på den där scenen. Alltså ALLT. Jag vet att det finns talangfulla människor som kan göra helt sjuka grejer i det här landet och jag vill träffa dem allihop. Och jag tror att de andra jurymedlemmarna och jag har så olika erfarenheter och bakgrunder, vi täcker en hel del, så det kan bli underhållande, säger Kakan. 

David Batra, komiker, skådespelare och författare. 
Det ska bli väldigt lyxigt att sitta i juryn för Talang och jag uppmanar alla med någon sorts talang att omedelbart söka! Drömmen är någon med riktig multitalang. Någon som åker runt på en hoverboard, sjunger operaarior, slukar eld och samtidigt kastar ut stora bitar av parmesanost till publiken. Det ska dessutom bli kul att hänga med juryn. Kakan, LaGaylia och jag kommer säkert ha det mysigt tillsammans när vi i smyg fnissar åt Alexanders dåliga smak, säger David.

LaGaylia Frazier, sångerska.
- Oh my God! Jag har ju sett mycket på amerikanska Got talent så det känns fantastiskt att få träffa Sveriges bästa entertainers. När jag fick frågan kändes det självklart att tacka ja! Jag uppmanar alla som är nyfikna på att söka att glömma allting ni sett förut – det är bara fantasin som sätter gränserna, jag vill se er passion! säger LaGaylia.

Talang är ett av världens mest framgångsrika tv-format och har hjälpt flera välkända stjärnor att nå toppen, både i Sverige och utomlands. Programmet spelas in senare i höst och kommer ledas av Pär Lernström och Kristina ”Keyyo” Petrushina.

För att söka till Talang:
Gå in på www.tv4.se/talang och läs mer eller sök HÄR

Ny stjärnspäckad jury i Talang 2021

Talang har under sina tio år på TV4 underhållit och samlat Sverige med uppseendeväckande framträdanden, imponerande talanger och berörande livsöden. Till kommande säsong kan TV4 idag avslöja att tittarna kommer få bekanta sig med en ny Talang-jury då Sarah Dawn Finer, Edward af Sillén, Bianca Ingrosso och David Batra är den nya kvartett som ska hitta Sveriges nästa stora underhållningsstjärna.

TV4-fiera dina videomöten

Byt bakgrund till något med lite mer TV4-känsla! Vi guidar hur du byter till en roligare bakgrund i Teams och Zoom.

Sök till Talang på TV4

Har du följt talangerna på scen och tycker att du själv är MINST lika duktig? Vare sig du kan cykla på enhjuling, vissla världens samtliga psalmer medan du hoppar hopprep eller är grym på att sjunga, dansa eller jonglera så kan DU få stå på Talang-scenen. Så här söker du till Talang!

Vinn biljetter till finalen av Talang 2020

Nu har du chans att vinna biljetter till den stora finalen av Talang 2020. Finalen är fredagen den 13/3-20 och vinnaren vinner två biljetter. Nedan hittar du fullständiga tävlingsvillkor och hanteringen av personuppgifter.

Kläderna från Talangs semifinaler

Jury och programledare var som vanligt finklädda när livesändningarna drog igång på fredagen - här är kläderna de hade på sig.

Vinn biljetter till Talangs andra semifinal

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. Nu har du chans att vinna biljetter till den andra semifinalen av Talang 2020. Semifinalen är fredagen den 6/3-20 och vinnaren vinner två biljetter. Nedan hittar du fullständiga tävlingsvillkor och hanteringen av personuppgifter.