Fångarna på fortet

Fort Boyard utanför Frankrikes atlantkust är spelplats när programledarna Gunde Svan och Agneta Sjödin leder sina lag genom kluriga gåtor, klaustrofobiska celler och benhårda kamper om den åtråvärda äran att bli mästare på fortet.

Fort Boyard utanför Frankrikes atlantkust är spelplats när programledarna Gunde Svan och Agneta Sjödin leder sina lag genom kluriga gåtor, klaustrofobiska celler och benhårda kamper om den åtråvärda äran att bli mästare på fortet.

Här är kändisarna som deltar i höstens avsnitt av Fångarna på Fortet 2016

Den 26 augusti drar den nya säsongen av Fångarna på fortet igång.
Agneta Sjödin gör comeback som programledare och får sällskap av Gunde Svan.
Här är deltagarna i höstens program!

Avsnitt 1:

Tävlar gör Kristin Kaspersen som själv varit programledare för Fångarna på fortet. Hon har med sig Mia Rossling och Farao Groth. I det andra laget tävlar Tess Merkel som i sitt lag har Kevin Walker samt Kristins syster Malin Berghagen. (26/8)

Avsnitt 2:

Tävlar gör Bianca Ingrosso, Tony Irving och Toni Prince. De möter Nassim al Fakir, Ann Wilson och Pia Johansson. (2/9)

Avsnitt 3:

Erik & Mackan (Erik Ekstrand & Mackan Edlund) och Marlene Hedblom möter Christian ”Kicken” Lundqvist, Niclas Wahlgren och Åsa Vesterlund. (9/9)

Avsnitt 4: 

Viktor Frisk, Susanne Gunnarsson och Doreen Månsson möter Samir Badran, Ylva Hällen och Rami Shaaban. (16/9)

Tittarnas lag:

Den 26 augusti klockan 21:30 släpps dessutom ett avsnitt exklusivt i TV4 Play. Här tävlar två tittarlag om fortets guldskatt.
I ena laget tävlar Kimiya Espahbodi och Yasminee Gluic med Samir Badran som lagkapten och coach. I det andra laget tävlar brandmannen Torbjörn Westerhult tillsammans med sonen Johan Brattberg och med Viktor Frisk som lagkapten.

Nästa säsong av Fångarna på fortet startar 2017. Här är några av de tävlande.

Kalle Moraeus trotsar sin rädsla!

"Jag vill inte vara med om att vara instängd under vatten" sa Moraeus innan han klev ner i den läbbiga undervattenscellen.

Fångarna på fortet fyller 30 år – här är säsongens deltagare

Det är dags för Agneta och Gunde att återigen återvända till Fort Boyard, tillsammans med Madame Fouras och alla tävlingslystna deltagare. Dessutom bjuds det på ett nostalgiskt jubileumsavsnitt för att fira att Fångarna på fortet fyller 30 år. Bland de tävlande finns Lotta Engberg, Keyyo, Börje Salming, Ben Mitkus och Thomas Ravelli. Fångarna på fortets nya säsong har premiär fredag den 14 augusti klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.