Extern länk
Början på sidans innehåll

Parlamentet

Parlamentet

Varje vecka gör de politiska blocken upp om makten. Frispråkighet och snabba repliker premieras. Lagen siktar både högt och lågt och ger med träffsäker satir och ironi en humoristisk bild av dagens samhälle.Varje vecka gör de politiska blocken upp om makten. Frispråkighet o...

Heta namn till Parlamentet

Snart drar en rykande färsk säsong av Parlamentet igång. Vi kommer återse många populära panelmedlemmar som Josephine Bornebusch och Johan Rheborg samt en ny lovande talang i form av Messiah Hallberg.

Det är ett riktigt elitgäng som drar igång säsongen: Josephine Bornebusch och Måns Möller i det blå laget möter Robert Gustafsson och Robin Paulsson i det röda laget. Bäddat för galna improvisationer och politisk pajkastning med andra ord. 

Sedan 1999 har Parlamentet levererat politisk satir på bästa sändningstid i TV4. Programledaren Anders S Nilsson tar upp veckans hetaste snackisar som blir grund för hetlevrade debatter mellan det röda och blå laget. Sedan är det publikens tur att säga sitt med mentometerknapparna - vilket lag var roligast ikväll?

Vi kommer återse många kända ansikten från tidigare säsonger men även två helt nya panelmedlemmar: Messiah Hallberg som tidigare medverkat i komediserien "Finaste familjen" på TV4 samt 19-åriga Carl Stanley som bland annat uppmärksammats för sin YouTube-film "Sverige är fullt".

Första avsnittet sänds söndagen den 28 augusti kl 20.00 i TV4 och i TV4 Play. Nedräkningen har börjat...

Spikade panelmedlemmar: 

Måns Möller
Josephine Bornebusch
Robert Gustafsson
Robin Paulsson
André Wickström
Messiah Hallberg
Annika Andersson
Bianca Kronlöf
Mikael Tornving
Soran Ismail
Johan Ulveson
David Batra
Henrik Hjelt
Nour El Refai
Carl Stanley
Kristoffer Appelquist
Per Andersson
Pia Johansson
Anders Johansson
Johan Rheborg
Sissela Kyle