The tonight show med Jimmy Fallon

Amerikansk talkshow. Jimmy Fallon intervjuar kända personligheter. Förutom intervjuer blir det lekar och andra upptåg med gästerna. Det blir även musikuppträdanden. Husband är The Roots.

Jimmy Fallon och The tonight show kommer till Sverige

The Tonight Show med Jimmy Fallon är USA:s största kvällstalkshow i sitt slag med alla de tyngsta gästerna. Programmet kommer till TV12 och TV4 Play bara dagen efter originalsändningen.

The tonight show är en riktig intuition som har gått i tv sedan 1950-talet. Fallon som är välkänd för sina parodier och sketcher har förnyat formatet med färre intervjuer och kortare monolog för att istället göra olika lekar med gästerna. Mindre talk och mer variety show, vilket också blivit en stor trend. Hans fans har lärt sig att älska segment så som #Hashtags, Thank You Notes och Slow Jam the News.

Bland stjärnor som gästat programmet kan nämnas namn som Barack Obama, Madonna och vår egen Zara Larsson. Hiphopgruppen The Roots är husband.

The tonight show med Jimmy Fallon kan du se varje vardag kl.18.00 i TV12 samt på TV4 Play. Programmet visas även runt midnatt efter Tiobion i TV12. Premiär är tisdag 20 september. 

Hillary Clinton gästar The Tonight show med Jimmy Fallon

En av världens främsta underhållare kommer äntligen till Sverige. The tonight show med Jimmy Fallon kommer att visas på TV12 och TV4 Play bara dagen efter sändningen i USA. Dagsfärskt med andra ord. Högaktuella presidentkandidaten Hillary Clinton gästar Fallon i premiären.