Efter dopningsskandalen och tårarna - Johaug möter pressen igen

Två veckor efter avslöjandet om att den norska skidstjärnan Therese Johaug åkt fast för dopning ställde hon för första gången upp på intervjuer.
I eftermiddag mötte hon medierna vid en pressträff i Oslo.

Känslosamma lagkamrater om saknaden av Johaug

Johaug i tårar: "Det här är en mardröm"

TV4 Sports Axel Pileby: "Karriären körd för Johaug"

Antidopningsexperten om Johaug: Bra att de inte valde att fria

Danska reaktionen på munskyddtvång – meget godt

På torsdagen infördes krav om munskydd på offentliga platser i Danmark. Vill du komma in på tillexempel gym och matvarubutiker så måste du nu bära munskydd. Ett välkommet krav enligt danskarna själva.

Här är Donald Trump – som skräckpumpa

Halloween står för dörren och att skära fram ansikten i pumpor är populärt. Men att karva fram USA:s president Donald Trump kanske inte hör till vanligheterna.

Byn som tappat flest invånare i Sverige

Den svenska landsbygden fortsätter att förlora invånare, vilket leder till allt sämre service. I Kristineberg i Lycksele kommun har 80 procent av befolkningen försvunnit sedan 60-talet.

Merkels stenhårda restriktioner

Stängda teatrar och biografer, igenbommade restauranger och i princip stopp för utländsk turism. Det är den tyska förbundskanslern Angela Merkels krav för att bromsa smittspridningen – men först måste hon övertyga sina kolleger i delstaterna.

SD-toppen frias från sexanklagelser

TV4Nyheternas Ulf Kristofferson om att Sverigedemokraternas EU-parlamentariker Peter Lundgren frias från sexuellt ofredande.

Program från TV4